Professionals bij Deloitte

Haal alles uit je carrière

Je bezit ruime werkervaring en bouwt gestaag aan je carrière. Maar je twijfelt. Ook als ervaren professional denk je na over de volgende stappen in je carrière. Hoe behoud je de juiste focus en uitdaging om nog meer uit jezelf te halen? Hoe kan jij je ervaring en kennis inzetten om anderen, bedrijven of zelfs de maatschappij te helpen groeien?  Denk jij dat je klaar bent voor de top? Dan ben je bij Deloitte aan het juiste adres. 

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière, maar ook aan de organisatie. Als professional krijg je ook vaak voldoende mogelijkheden om te werken aan je leidinggevende kwaliteiten.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden
Wat is jouw ambitie
Direct naar vacatures

"Ik ben in al die jaren geen dag met tegenzin naar mijn werk gegaan."

Deloitte als werkgever

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax & Legal, Risk services en Financial Advisory Services. Deloitters werken wereldwijd samen en bieden cliënten een breed dienstenpakket. Je werkt vanaf dag één aan innovatieve en duurzame oplossingen voor én met toonaangevende organisaties. Daarnaast investeer je direct in je eigen marktwaarde zodat je ook buiten de organisatie niet lang onopgemerkt blijft. Dankzij de hulp en inzet van de Deloitte Innovatie BV kun je jouw ideeën daadwerkelijk transformeren naar nieuwe producten of diensten, waardoor je je creativiteit en ondernemerschap continu ontwikkelt.

Meer over Deloitte

Industries

Bij Deloitte staan onze cliënten centraal. Onze klantenkring is divers: in Nederland bedienen we een groot aantal (multinationale) concerns en MKB-bedrijven, in zowel de profit als de non-profit- en overheidssector.

Om onze cliënten beter te kunnen begrijpen, hebben we onze deskundigheid geclusterd in gespecialiseerde, multidisciplinair opererende 'branchegroepen'. Op die manier heeft iedere cliënt altijd een specialist met kennis van en ervaring in zijn branche tegenover zich zitten.

Onze expertise spreidt zich uit over de volgende branches en sectoren:

  • Consumentenmarkt

  • Energie- en nutsbedrijven

  • Financiële instellingen

  • Life sciences

  • Luchtvaart en transport

  • Maakindustrie

  • Publieke sector

  • Real estate

  • Technologie, media en telecommunicatie

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven