Jouw ambities - professionals

Natuurlijk bezit je als ervaren professional de nodige kennis en ervaring. Maar de wereld om ons heen verandert voortdurend, en stilstand is dus eigenlijk achteruitgang. Daarom bieden we bij Deloitte uitgebreide mogelijkheden om je kennis te vergroten en je vaardigheden uit te breiden. Zodat jij en je carrière voortdurend in ontwikkeling blijven.

Blijvend ontwikkelen

Deloitte drijft op kennis. Kennis hebben en kennis delen. Voorop lopen in ons vakgebied en daar actief aan bijdragen. Daarbij kijken we verder dan onze eigen organisatie. We hebben een internationale kennisdatabank. Investeren in e-learning. Regelmatig publiceren we in toonaangevende vakbladen. Geven vakinhoudelijke trainingen aan collega’s en cliënten in binnen- en buitenland. Bovendien verspreiden partners en managers hun knowhow onder studenten, door zich naast hun werk bij Deloitte in te zetten als docent of hoogleraar.

Development Program

Aan de basis van jouw persoonlijke ontwikkeling staat het Development Program. Dit programma biedt trainingen, met als uitgangspunt de vier competenties die Deloitte wereldwijd van haar medewerkers verwacht:

  • Excellente dienstverlening
  • Marketing, sales en communicatie
  • Effectief management
  • Effectief leiderschap

Bijna continu bespreek je samen met je coach of leidinggevende welke trainingen voor jou interessant zijn en aansluiten op jouw behoeften en groeidoelstellingen. Zo haal je het maximale uit ons grote opleidingsaanbod.

Opleidingen en trainingen op maat

Deloitte biedt een persoonlijk opleidingsprogramma voor iedereen die bij ons komt werken. Dat bestaat voor een belangrijk deel uit trainingen en cursussen die je met collega’s samen doet, maar ook uit een individueel gedeelte. Vanaf dag één begeleiden we je hierbij. Per vakgebied is er een vastomlijnd programma van opleidingen en trainingen; een fiscalist gebruikt tenslotte andere vakkennis dan een accountant. Er zijn ook trainingen in het buitenland waarbij je kennismaakt met buitenlandse Deloitte-kantoren en collega's.

Leervormen

Deloitte biedt haar opleidingsprogramma in verschillende vormen aan, we noemen dat ‘blended learning’. Een mix van klassikaal leren, e-learning, learning on the job en zelfstudie. Zo zijn er bijvoorbeeld honderden e-cursussen beschikbaar en kun je online certificaten halen van Harvard Business School Publishing. Je kunt altijd en overal gebruik maken van Books waarin meer dan 9.000 complete boeken zijn opgeslagen. Om te zorgen dat je niet verdrinkt in dit grote aanbod zijn er online Learning Guides, die je helpen de juiste modules en leervormen te kiezen. Daarnaast leer je natuurlijk ook veel in de dagelijkse praktijk, waarin je begeleid wordt door een performance coach.

Business skills

Deloitte biedt al haar medewerkers een groot aantal business skills trainingen. Zodat je niet alleen opdrachten inhoudelijk kunt aanpakken, maar de cliënt ook kunt adviseren. Je plannen kunt presenteren én verkopen. Projecten kunt managen én succesvol kunt samenwerken in teams.

Kennis delen

Kennismanagement zorgt ervoor dat je altijd beschikt over het laatste nieuws op jouw vakgebied, dat je jouw kennis met je collega’s kunt delen en alle mogelijke informatie gestructureerd wordt aangeboden.

Begeleiding

Deloitte kent een wereldwijd instrument om de ontwikkeling van medewerkers te begeleiden en te sturen, het Global Excellence Model. Dit model gaat uit van competenties die wij van al onze medewerkers verwachten. Het helpt je in kaart brengen op welke gebieden je je nog verder moet ontwikkelen om door te kunnen groeien. Twee keer per jaar wordt je ontwikkeling op basis van het competentiemodel besproken.

On the fast track?

Als jij het beste uit jezelf haalt, zijn er wat ons betreft geen grenzen aan je groei. Elke twee tot drie jaar groei je door naar een nieuwe functie en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Afhankelijk van de functie waarin je bij ons binnenkomt kun je binnen een aantal jaren de stap naar partner maken.

Waar je ook vandaan komt; al vanaf dag één werk je direct voor je klanten. Als senior ontwikkel je jezelf tot projectmanager. Vanaf managersniveau heb je ook commerciële taken. Hoe snel je doorstroomt, is afhankelijk van je prestaties, ambities en eigen initiatief.

Internationale mogelijkheden

Talent is grensoverschrijdend. Daarom bieden we je bij Deloitte de mogelijkheid om ook buiten Nederland te kijken. Zodat je kennis opdoet van andere markten, maar ook van andere culturen. Leert om te gaan met diversiteit binnen je team en de kans krijgt leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Zo verbreedt internationale ervaring niet alleen jouw horizon, het helpt ons als organisatie ook om onze blik te verruimen.

Werk je binnen een vakgebied voor de corporate markt, dan werk je voor veel internationale klanten wat inhoudt dat je ook van tijd tot tijd naar het buitenland moet. Hoe vaak en hoe lang je daadwerkelijk in het buitenland zit, verschilt behoorlijk per vakgebied en project. Bij Tax hebben we bijvoorbeeld in New York de Dutch Desk waar je als ervaren professional voor korte of langere tijd kunt gaan werken. Ook binnen andere vakgebieden kun je voor kortere of langere tijd in het buitenland verblijven en je kunt uiteraard altijd in dienst treden van een Deloitte kantoor over de grens.

Heb je interesse in een functie buiten Nederland? Bekijk dan al onze internationale vacatures

"Ik had een tijdje terug aangegeven dat ik graag ervaring in het buitenland wilde opdoen. Ik denk dat zoiets goed is voor het kantoor en voor mijzelf, en bij Deloitte waren ze het daarmee eens."
Lees meer
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven