ZZP'er

Ben jij een ZZP-er en ben je op zoek naar een interessante interim opdracht? Deloitte biedt regelmatig kansen voor jou. Deloitte wil impact maken bij haar klanten; impact that matters! Jij kunt daar als ZZP-er concreet aan bijdragen. Juist jouw ondernemerschap, brede ervaring en specifieke kennis kunnen aanvullend zijn op de teams die bij onze klanten worden ingezet.

Deloitte als projectorganisatie

Deloitte is een organisatie waarin veel projectmatig wordt gewerkt. Denk maar eens aan de jaarlijks terugkerende Audit-opdrachten bij onze klanten. Deze Audits zorgen jaarlijks voor een aantal maanden piekbelasting. Dat betekent dat Deloitte in de periode december t/m april haar capaciteit binnen de Audit praktijk graag wil vergroten. Daarnaast is het voor Deloitte belangrijk om te kunnen meebewegen met marktontwikkelingen en klantvraag. Deze klantvraag wordt steeds specifieker en complexer wat vraagt om een snelle inzet van zeer specialistische kennis. Hierbij kun je denken aan opdrachten binnen Technology, Supply chain, Data Analytics en Digital.

  • The Edge

Interim opdrachten

Deloitte kent interim opdrachten die acuut zijn. Voor een aantal van deze opdrachten zijn we per direct op zoek naar jou, maar er zijn ook opdrachten die wij regelmatig kunnen aanbieden en waarvoor wij nu al met jou in contact willen komen.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven