Rediscover Your Career

Welkom terug!

Heb je een loopbaanonderbreking gehad of heb je juist een andere of nieuwe stap in je loopbaan gemaakt? Wil je jouw carrière weer oppakken, maar niet perse fulltime? Het Rediscover Your Career programma kan jou helpen om jouw carrière vorm te geven op de manier die jij wilt.

Vind jouw weg terug

Misschien ben je gaan reizen, heb je tijd doorgebracht met je familie of heb je de tijd genomen voor een time-out. Wat de reden ook is, als je twee jaar of langer er tussen uit bent geweest kun je deelnemen aan het Rediscover Your Career programma. Het enige wat we van je vragen is dat je hiervoor minimaal op manager of senior manager niveau hebt gewerkt binnen een zakelijke dienstverlener.

  • Return to Work at Deloitte

Eenjarig programma met zicht op een nieuwe carrière kans

Het Rediscover Your Career programma bestaat uit een contract van een jaar dat minimaal 24 uur werk per week vereist. Het staat open voor iedereen die manager of senior manager ervaring heeft in de zakelijke dienstverlening en die een loopbaanonderbreking van twee jaar of meer heeft gehad.

Deelnemers aan het programma worden ingezet voor een specifieke rol binnen de organisatie en profiteren van een uitgebreid introductieprogramma, bestaande uit training in soft skills, inhoudelijke en technische vaardigheden, coaching en voortdurende ondersteuning vanuit de organisatie en van de andere deelnemers aan het programma.

"Deloitte gives you the opportunity to refresh your knowledge and skills whilst boosting your professional confidence. It could lead to an exciting longer-term career opportunity within the firm."

Welke (tussen-) stap je ook gemaakt hebt, we weten dat dit je heeft verrijkt en dat je daardoor veel te bieden hebt richting onze klanten en onze organisatie. We bieden je ondersteuning en geven je tijd om jouw vaardigheden bij te stellen en (opnieuw) verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Is dit iets voor jou? Registreer je dan via onderstaande button!

Naar boven