Arbeidsvoorwaarden - starters

Waardering is zeer belangrijk binnen Deloitte. Wie bij ons werkt zal merken dat we die waardering zowel uitdrukken in persoonlijke aandacht als via het pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Salaris

De belangrijkste arbeidsvoorwaarde is natuurlijk je salaris. Naast een vast salaris, deel je bij Deloitte mee in de winst. De vaste beloning hangt samen met de functie die je hebt en het competentieprofiel dat daarbij hoort.

Secundaire voorwaarden
Uiteraard bieden we je ook een regulier pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Een selectie:

  • 26 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • de mogelijkheid om drie nationale feestdagen om te ruilen voor drie niet-nationale feestdagen;
  • de mogelijkheid om één keer per jaar een maand onbetaald verlof op te nemen;
  • de mogelijkheid om minimaal twee maanden op sabbatical te gaan;
  • een laptop en iPhone die je ook privé mag gebruiken;
  • een goed pensioen waarbij je eigen bijdrage slechts 2% bedraagt;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling;
  • de mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan meer dan 50 wellbeing initiatieven zoals dagelijks (virtuele) sportlessen, mindfullness workshops en de Deloitte FIT app;
  • de mogelijkheid om een bepaald percentage van je werktijd te besteden aan de Deloitte Impact Foundation.

Loop je (scriptie)stage bij Deloitte? Dan ontvang je van ons een stagevergoeding. Afhankelijk van het soort stage en het aantal dagen dat je stage gaat lopen wordt een marktconforme stagevergoeding aangeboden. Daarnaast krijg je beschikking over een laptop tijdens je stageperiode.

Betaald doorstuderen

Voor Deloitte is jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk. Daarom bieden we zelf allerlei leerprogramma’s aan, maar kun je ook externe cursussen of opleidingen volgen. De kosten hiervan vergoeden we. Wil je tijdens werktijd een externe opleiding volgen? Dan betalen we (afhankelijk van de keuze van je opleiding) ook nog eens de helft van je salaris door.

Reiskostenvergoeding

Hoewel je onze kantoren door heel het land vindt, is de kans groot dat er niet één direct naast je voordeur is. Bij Deloitte hebben wij een uitgebreide leaseregeling. Wanneer je niet in aanmerking komt voor deze regeling, dan bieden wij een kilometervergoeding voor je woon-werk verkeer.

Lease-auto

De lease-autoregeling geldt voor medewerkers in bepaalde functies met een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week. Als deelnemer aan deze regeling heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een lease-auto, een bruto autovergoeding (cashoptie) of een OV-jaarabonnement.

Cashoptie

Wanneer je niet voor een lease-auto kiest omdat je bijvoorbeeld al een eigen auto hebt, kun je kiezen voor de cashoptie. De cashoptie is een bruto bedrag dat maandelijks met je salaris wordt uitbetaald. In dit geval ben je verantwoordelijk voor eigen vervoer voor woon-werk- dan wel zakelijk verkeer.
Reiskosten die je hiervoor maakt, worden geacht te zijn gedekt met de cashoptie.

Reizen met het openbaar vervoer

In plaats van een leaseauto kun je ook kiezen voor een OV-jaarabonnement. Die kun je zowel voor zakelijke reizen als voor reizen van en naar een studielocatie en voor woon-werkverkeer gebruiken. De kosten van het OV-jaarabonnement worden naar rato van het dienstverband vergoed.

NS-Business Card

Werk je op een opdracht bij een client die in hartje centrum zit, eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken is en heb je geen zin om in de file te staan? Dan kun je op een gemakkelijke en milieuvriendelijke manier reizen. Voor deze zakelijke reizen ontvangt iedere Deloitte medewerker – ook naast een eventuele leaseauto – een NS-Business Card waarmee je 1e klas kunt reizen.

Voor studenten die bij ons stage komen lopen of afstuderen, kennen we geen aparte reiskostenvergoeding. We gaan er vanuit dat je als student kunt reizen op je OV-studentenchipkaart. Indien dit niet het geval is kunnen we een aparte regeling met je treffen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de recruiter van de afdeling waar je stage wil gaan lopen of wilt afstuderen.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven