Deloitte Evenementen

Sluit filter
 • CORE organiseert op 24 juni een One-day Application event! Wil jij klanten helpen grip te krijgen op hun (IT-) processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben vacatures op alle niveaus.

  Bekijk evenement

 • Op vrijdag 25 juni organiseert Consulting een Contract in a Day event. Tijdens dit event bieden wij jou de kans om kennis te maken met ons Advertising, Marketing & Commerce (AMC) team.

  Bekijk evenement

 • Ben jij een Master student of Young Professional en overweeg je een carrière in het Forensic team? Meld je dan aan voor onze Forensic Inhouse dag op vrijdag 25 juni en leer de teams kennen!

  Bekijk evenement

 • Crack the Case

  02 juli 2021

  Zit jij in het laatste jaar van je studie en denk je dat je goed zou passen bij Strategy Consulting? Doe mee aan ons virtuele Monitor Deloitte 'Crack the Case' event op 2 juli om erachter te komen!

  Bekijk evenement

 • Heb jij altijd al willen weten hoe bedrijven Business en IT samenbrengen? Heb je affiniteit met het optimaliseren van logistieke, financiële of commerciële bedrijfsprocessen, of lijkt het je interessant om te zien wat business transformatie inhoudt?

  Bekijk evenement

 • Business Course Tax & Legal 2021

  04 oktober 2021 - 09 oktober 2021

  Eerder is Deloitte Tax op Business Course geweest naar San Francisco, Taipei, Singapore, Londen en Malta. In 2021 gooien we het over een andere boeg - ben jij klaar voor Destination Unknown?

  Bekijk evenement

 • Het was even wachten, maar op vrijdag 15 oktober is het weer zover: de Deloitte Students Hockey Trophy! Het toernooi vindt plaats bij SV Kampong in Utrecht. We starten met voorrondes en aan het einde van de dag wordt de finale gespeeld. Schrijf je team nu in!

  Bekijk evenement

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven