Audit Women's Event

  • 03 juni 2021

Be the true you!

Ben jij een student of professional die zich wilt laten inspireren over vrouwelijk leiderschap bij Deloitte? Wil jij ontdekken hoe jij als vrouw de top kan bereiken? Meld je dan aan voor het Audit Women's Event op donderdag 3 juni. Maak jouw dromen en ideeën waar en be the true you!        

Tijdens de webinar zijn er verschillende inspirerende Deloitte collega's die vertellen over hun weg naar de top. Uiteindelijk ben jij natuurlijk zelf verantwoordelijk voor jouw keuzes, maar niemand vertelt jou hoe jij je leven moet leiden. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes!

Daarnaast is het voor jouw carrière belangrijk om niet alleen bezig te zijn met de inhoud van jouw vakgebied, maar ook met de vorm daarvan. Die vormgeving wordt bepaald door branding. De branding van jou als student of professional in de audit. Op welke wijze reflecteert jouw identiteit zich in jouw carrièrepad? Tijdens de interactieve workshop van Awura Abena over persoonlijke zakelijke branding gaan wij hiermee aan de slag. Aan de hand van diverse opdrachten (zowel individueel als in groepsverband), heb jij na de workshop:

- jouw brand gecreëerd op basis van jouw kernwaarden;
- de technieken om jouw brand in het kader van jouw carrière uit te dragen;
- diverse inzichten en/of tips uit de groep om zowel jouw brand als het uitdragen daarvan, naar een hoger niveau te tillen.

Datum, tijd & locatie

Donderdag 3 juni
15:30 – 17:30 uur
Online – Meer instructies ontvang je twee dagen voordat het event plaatsvindt.

De inspiratie tot succes

15.30 – 15:40 uur            Opening
15:40 – 16:00 uur            In gesprek met vier Deloitte collega's over vrouwelijk leiderschap
16:00 – 17:00 uur            Workshop personal branding
17:00 – 17:10 uur            Afronding
17:10 – 17:30 uur            Q&A met de Deloitte collega's

Voor wie is het?

Wil jij weten waar jouw krachten liggen en deze optimaal inzetten in je carrièrepad? Schrijf je in en ontdek the true you! Wij verwelkomen alle vrouwen, van student tot professionals, binnen het accountancy vak.

Inschrijven

Zien wij jou tijdens het Audit Women’s Event? Tot en met dinsdag 1 juni 2021 kan je je inschrijven via de link op deze pagina. Nadat je je hebt ingeschreven vragen wij je op een later moment om jouw CV op te sturen zodat we een goede match kunnen maken tussen de inhoud van de dag en de aanwezigen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen je donderdag 3 juni (digitaal) te zien!

Meer informatie?

Annoek van Bentem
+31 (0)6 40 91 78 40
anvanbentem@deloitte.nl

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven