Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Best Graduates Event/Nationale Carrière Beurs

  • 06 april 2018

BestGraduates is een (recruitment-)game exclusief voor afstuderende ambitieuze studenten aan een Nederlandse universiteit waar wij als Deloitte zijnde aan deelnemen. Ben jij een high potential en studeer je af in de periode januari 2018 tot april 2019?

De eerste stap is het maken van een online assessment via www.bestgraduates.nl. Slaag jij voor de toelatingstest, dan wordt gevraagd om een aantal persoonlijke gegevens, jouw cv en cijferlijsten (cijferlijst middelbare school, cijferlijst bachelor en indien voorhanden cijferlijst master) op te sturen. Deze gegevens worden gebruikt om te toetsen of de test naar waarheid is ingevuld.

 

Na het succesvol doorlopen van de test word jij uitgenodigd voor het WO Toptalent Event in de RAI Amsterdam. Tijdens één van deze twee dagen wordt je uitgenodigd voor een uitdagend programma. Wij als Deloitte selecteren een aantal BestGraduates kandidaten waarmee wij interviews zullen houden. Dit zijn individuele gesprekken van 20 minuten, waar je persoonlijk voor wordt uitgenodigd. Word jij niet direct uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek? Geen nood! Tijdens het WO Toptalent Event reiken wij een aantal wildcards uit. De kans is dus groot dat jij wordt uitgenodigd voor een interview op de dag zelf. Het WO Toptalent Event vindt plaats op 6 en 7 april 2018.

 

Naar aanleiding van de ontmoetingen en interviews, bepalen wij of jij door gaat naar de inhousedag. Tijdens de inhousedag krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van Deloitte waarbij je kennis maakt met onze medewerkers, onze cultuur en ontmoet jij onze COO, Mario van Vliet! Tevens zal er een competitief element op deze inhousedag zijn, omdat wij na deze inhousedag één deelnemer kiezen die door mag naar de finale. Onze inhousedag vindt plaats op 24 april 2018.

Namens Deloitte staat er één finalist in de finale. Dit vindt plaats op een exclusieve locatie in Amsterdam. Overdag worden de finalisten getoetst aan de hand van verschillende opdrachten en assessments. De dag wordt afgesloten met een exclusief diner op een bijzondere plek. 

Crack the Case

06 april 2018

Naar boven