Business Transformation and IT Inhousedag

  • 04 juni 2021

Heb jij altijd al willen weten hoe bedrijven Business en IT samenbrengen? Heb je affiniteit met het optimaliseren van logistieke, financiële of commerciële bedrijfsprocessen, of lijkt het je interessant om te zien wat business transformatie inhoudt? Schrijf je dan in voor de Business Transformation and IT inhousedag bij Deloitte!

Deze inhousedag staat in het teken van kennismaken met het werkende leven van een consultant van Deloitte.  Consultants zullen je vertellen over de verschillende projecten die zij hebben gedaan en je meenemen in de dagelijkse uitdagingen die ze tegenkomen. Ook ga je zelf aan de slag met een Business case die gebaseerd is op onze ervaringen bij een klant. Aan het einde van de middag leer je op een informele manier onze consultants kennen tijdens de (digitale) borrel.

Deze inhousedag hebben we speciaal opgezet voor studenten die interesse hebben in IT en bedrijfsprocessen. De inhousedag wordt georganiseerd door de Oracle Offering, één van de afdelingen binnen Deloitte Consulting die zich bezighoudt met het analyseren van bedrijfsprocessen en het adviseren over en implementeren van ERP-systemen en dataoplossingen.

Spreekt dit jou aan en wil je meer weten over wat het betekent om onze klanten te helpen met hun digitale oplossingen: schrijf je in voor ons event ‘Business Transformation and IT Inhousedag’ op vrijdag 4 juni 2021! Inschrijven kan tot en met zondaf 30 mei, dus wees er snel bij!

Geert Hogen Esch

Mijn focus bij Deloitte ligt op het leiden van digitale transformaties «enabled by Oracle» in Finance en Procurement. Doordat ik veel op locatie bij mijn klanten zit zie ik direct de impact terugkomen van mijn werk. Het samen met de klant de processen verbeteren maakt het werk zeer interactief.

Freark Mous

Mijn carrière ben ik gestart bij een klein consultancy bureau gericht op vraagstukken die zich voordoen binnen de bestuurskamer. Na 3 jaar aan uiteenlopende opdrachten te hebben gewerkt wilde ik mij gaan focussen op het raakvlak tussen business en IT. Bij Deloitte vond ik deze mogelijkheid en kon ik al bij mijn eerste klant een suba-project leiden.

Waar?

Microsoft Teams – meer instructies volgen bij bevestiging van deelname. Mocht het evenement live kunnen plaatsvinden, dan zal deze gehost worden op ons kantoor – ‘The Edge’ in Amsterdam Zuid

Wanneer?

Vrijdag 4 juni 2021. Inschrijven kan tot en met 30 mei
We starten om 15:00 uur en sluiten om 17.00 uur af met een borrel.

Voor wie?

Masterstudenten, starters (0 - 2 jaar werkervaring)
Affiniteit met IT of het optimaliseren van processen en IT is een pré (maar geen vereiste!)

Meer informatie?

Naam                   Tim Marsman
Tel.                        +31631135964
E-mail                   tmarsman@deloitte.nl

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven