Inhousedag Business Transformation and IT

  • 22 februari 2019
Inhousedag Business Transformation and IT

Heb jij altijd al willen weten hoe bedrijven Business en IT samen brengen? Heb je een speciale affiniteit met het optimaliseren van logistieke, financiële of commerciële bedrijfsprocessen? Schrijf je dan in voor de Inhousedag Business Transformation and IT in Rotterdam op vrijdag 22 februari 2019.

Deze Inhousedag staat in het teken van kennismaken met het werkende leven van een consultant van Deloitte. Meerdere consultants zullen je meer vertellen over de verschillende projecten die zij uitvoeren en je meenemen in de dagelijkse uitdagingen die zij tegenkomen. Ook ga je zelf aan de slag met een case die gebaseerd is op onze ervaringen bij een grote klant. Tot slot leer je op een informele manier onze consultants en Deloitte Technology Consulting kennen.

Deze inhousedag hebben we speciaal opgezet voor studenten die interesse hebben in IT en bedrijfsprocessen. Je gaat uiteindelijk aan de slag met Oracle, een van de grootste ERP systemen.

Waar?

De Maastoren, Rotterdam.

Wanneer?

Vrijdag 22 februari 2019. Inschrijven kan t/m 14 februari.
Je krijgt uiterlijk 15 februari te weten of je bent uitgenodigd. We willen je vragen tot die tijd 22 februari vrij te houden in je agenda.

Voor wie?

Masterstudenten, starters (0 - 2 jaar werkervaring)
Affiniteit met IT of het optimaliseren van processen en IT is een pre.

Hoe laat?

We starten om 12:00 uur en sluiten om 17.00 uur af met een borrel.

Procedure

Meld je aan via onderstaande button en Lu Wie Hu zullen contact met je opnemen over het vervolg.

Naar boven