Op vrijdag 25 juni organiseert Consulting een Contract in a Day event. Tijdens dit event bieden wij jou de kans om kennis te maken met ons Advertising, Marketing & Commerce (AMC) team. Gedurende de dag maak je kennis met onze consultants in een informele virtuele setting en neem je deel aan drie interview rondes. Ben jij succesvol in alle drie de rondes? Dan loop jij aan het einde van de dag de (virtuele) deur uit met een contract in je handen!

What impact will you make?

Als Junior Consultant binnen AMC help je onze klanten bij het ontwerpen en implementeren van digitale strategieën en oplossingen die consumenten activeert en enthousiasmeert gedurende de gehele klantreis. Binnen ons team leggen wij de focus op vier domeinen: strategie, design, technologie en activatie.

  • Strategie – Als Junior Consultant Digital Marketing Strategy help jij organisaties bij het optimaliseren van de klantreis door het ontwikkelen van nieuwe strategieën. Zo ontwikkel je passende (KPI) frameworks ter structurering van complexe informatie en data. Je definieert, analyseert en brengt digitale vaardigheden, manieren van samenwerken en de impact van veranderingen hiervan op de organisatie in kaart.
  • Design – Als Junior Consultant UX Design ligt je expertise in het gehele ontwerpproces van onderzoek en merkstrategie tot het uitvoeren van visual design voor productelementen en marketingmaterialen. Je ondersteunt onder andere bij de voorbereiding van workshops ter verbetering van de klantervaring, past design thinking methodologieën toe en creëert klantreizen.   
  • Technologie – Als Junior Consultant Customer Experience & Platforms help jij organisaties bij het optimaliseren van de klantervaring door het selecteren en toepassen van de nieuwste MarTech & AdTech technologieën. Je ontwikkelt samen met de klant een strategie met een eerste uitgewerkte klantreis en helpt mee om deze te configureren op het platform middels datagedreven en gepersonaliseerde marketingcampagnes voor naadloze ervaringen over alle kanalen.
  • Activatie – Als Junior Consultant Digital Growth Marketing speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van de online klantreis en digitale campagnes voor onze klanten. Je zet strategieën uit en stelt testplannen op om de beste resultaten te behalen, zoals A/B testen van onderdelen op de website en algoritmisch optimaliseren vanuit advertentiekanalen (SEO, SEM, PPC). Je analyseert en rapporteert de resultaten vanuit analytics tools en dashboards.

Voor wie is het?

Ambitieuze studenten in de afrondende fase van hun Master, recent afgestudeerden en young professionals met maximaal twee jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je een studieachtergrond in economische, bedrijfskundige, marketing, design of technische richting en heb je aantoonbare affiniteit met consultancy, digitale marketing, advertising en/of e-commerce, wat blijkt uit je studies, stage(s) of werkervaring.

Datum, tijd en locatie

Vrijdag 25 juni 2021
09:00 – 18:00 uur
Microsoft Teams – meer instructies volgen wanneer jouw deelname bevestigd is

Aanmelden

Heb je interesse in de Contract in a Day? Meld je aan voor donderdag 10 juni via de link op deze pagina. Na registratie ontvang je een e-mail waarin wij vragen om je CV, motivatiebrief en cijferlijsten van VWO, Bachelor en Master te sturen. Wanneer je hierna wordt geselecteerd, sturen wij een uitnodiging voor het online assessment.

Uiterlijk maandag 14 juni word je per e-mail geïnformeerd of je geselecteerd bent voor het event. Onderdeel van het selectieproces is een online assessment.

Meer informatie

Sophie Overmars
sovermars@deloitte.nl
+31 (0) 88 288 7441

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven