Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Data Reporting Advisory Inhousedag 2018

  • 03 mei 2018

Ben jij geïnteresseerd in risico management, reporting en data? Heb jij de skills om de kracht van data te ontsluiten en dit om te zitten in inzichten en analyses voor de board van de bank? Meld je aan voor onze Data & Reporting Advisory (DRA) Inhouse dag op 3 mei. De inhouse dag zal plaats vinden op ons kantoor in Amsterdam.

Programma

Deze inhouse dag is een unieke gelegenheid om kennis te maken met het DRA team en onze cultuur, om onze manier van werken te beleven en Deloitte van binnenuit te zien. We beginnen de dag om 12.00 uur met een uitgebreide lunch. Daarna ga je samen met het DRA team gaan werken aan een case waar je simultaan belangrijke vragen van de toezichthouders zult beantwoorden als de bank van waardevolle inzichten zult voorzien. Deze casus zal je laten zien hoe het is om te werken in onze projectstructuur en in het veld van financial en regulatory reporting. Je zult meemaken wat het is om een data accelerator te gebruiken om kwaliteit van rapportage te verhogen en wat het is om adviezen aan een board te geven. Wordt onderdeel van ons team en laat zien wat jij in huis hebt. Dit is je uitgelezen kans om aan Deloitte te bewijzen dat jij verder kan kijken dan de cijfers en de board kan adviseren op hun strategie. We sluiten de dag om 18.00 uur met een hapje en drankje.

Wie zijn wij

Het Data & Reporting Advisory (DRA) team combineert vier specialistische competenties in een team en dat is uniek voor de Big 4. DRA combineert Financial Reporting, Regulatory Reporting, Data Analytics en Data Management. Wij werken bij Financiële instellingen. Zij zien op dit moment meerdere, complexe veranderingen op zich af komen, vaak gedreven door wet- en regelgeving. Dit gebeurt idem dito bij non-financiële organisaties waar de vraagstukken vaker financieel rapportage betreft. Door het gebruik van data als onze enabler voor succes, zijn wij een leidend team op dit gebied. Lees hier meer over op onze website.

Voor wie

Wij zijn op zoek naar talenten in de laatste fase van hun studie Finance, Accountancy, Economie, Computer Science, Business Administration of Industrial Engineering of voor studenten met een specifieke affiniteit met regulation of data. Schrijf je in voor maandag 30 April, 2018 voor de Deloitte Data & Reporting inhouse dag. Op dinsdag 1 mei ontvang je een bevestiging van je deelname.

*For English see below*

Data & Reporting Advisory Inhouse day - May 3th, 2018 : Who we are

The Data & Reporting Advisory (DRA) combines four key specialist areas, which is unique for a Big 4: financial reporting, regulatory reporting, data analytics and data management. We have a strong presence at financial institutions, whom are currently facing a magnitude of complex (often regulatory-driven) changes in the reporting environment, as well as with non-financial organizations, who face similar challenges in the field of financial reporting. Using data as enabler for strategic success we share leading practices across industries by leveraging our three key specialist areas.

For whom

We are looking for talented students in the final phase of their masters’ in the field of Finance, Accountancy, Economics, Computer Science, Business Administration or Industrial Engineering and for students with a distinct affinity for regulations or data. Please enroll before April 30th, 2018 for the Deloitte Data & Reporting Advisory Inhouse day.

For enrollment and more information you can contact:


 

inschrijfbutton

Voor aanmeldingen kun je contact opnemen met / For questions please contact:

Elise Guit
Deloitte Recruitment
+31 6 1388 6718

 

Selection Day Strategy & Operations Traineeship

04 mei 2018

Naar boven