Ga jij naar Madrid? Deloitte wil weten of je klaar bent voor de uitdaging.

De Deloitte Business Course biedt je de kans om een stap te maken buiten jouw comfort zone. Ervaar de mix van inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen en hoe het is om in de financiële wereld van Deloitte te werken. Kennismaking met onze sfeer en cultuur, maar ook persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Ontdek door middel van een inhoudelijke case hoe het is om als consultant bij Deloitte aan de slag te gaan en in teamverband te werken aan een opdracht.

Tijdens de Business Course M&A ga je alle aspecten rondom een overname ervaren. Ondertussen is het mogelijk om Deloitte professionals op een informele manier te leren kennen en is naast het harde werken, ook tijd voor fun in Madrid. Uiteraard is de Business Course geheel op kosten van Deloitte.

Rond jij de selectieprocedure succesvol af, ga je mee op Business Course en is er een wederzijdse klik, dan maak je kans op een aanbieding voor een fulltime baan als M&A trainee.

Aanmeldingen

Ben jij klaar voor de uitdaging en voldoe je aan de volgende eisen?

  • Je bent WO-student Finance, Business Economics of Accountancy en zit in de laatste fase van je master.
  • Je bent beschikbaar van 8 tot en met 11 mei 2019. Daarnaast zijn andere belangrijke data om in je agenda te zetten: 6 en 7 maart 2019, woensdag 17 april 2019.

Schrijf je dan nu direct in voor de M&A Business Course Madrid, aanmelden is mogelijk tot uiterlijk woensdag 27 februari 2019.

Selectieprocedure

Klik op de inschrijfbutton en laat je gegevens achter om kans te maken op deelname aan de M&A Business Course. Je ontvangt dan binnen een paar dagen meer informatie per e-mail, waarin je gevraagd wordt om jouw CV en een motivatie terug te sturen.

Hierna vindt de CV-selectie plaats. Kom jij in aanmerking voor een plek? Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken, deze dient te zijn afgerond voor zondag 3 maart 2019.  Op basis van de uitslag van het online assessment én je profiel wordt de beslissing gemaakt of jij wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en consultant.
De selectiegesprekken vinden plaats op 6 of 7 maart 2019 in Amsterdam.

Meer informatie?

Bij vragen kun je contact opnemen met de recruiter Aleid Kamp.

Naar boven