Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Deloitte Business Course M&A + Forensic

  • 09 mei 2018

Ga jij naar Madrid? Deloitte wil weten of je klaar bent voor de uitdaging.

Helaas zijn de inschrijvingen gesloten.

De Deloitte Business Course biedt je de kans om een stap te maken buiten jouw comfort zone. Ervaar de mix van inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen en hoe het is om in de financiële wereld van Deloitte te werken. Kennismaking met onze sfeer en cultuur, maar ook persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Ontdek door middel van een inhoudelijke case hoe het is om als consultant bij Deloitte aan de slag te gaan en in teamverband te werken aan een klantenopdracht.

Tijdens de Business Course M&A en Forensic start jouw opdracht bij de afdeling waar je interesse ligt: M&A of Forensic. Bij M&A ga je alle aspecten rondom een overname ervaren, bij Forensic ga je alle aspecten rondom een fraude onderzoek ervaren. Ondertussen is het mogelijk om Deloitte professionals op een informele manier te leren kennen en is naast het harde werken, ook tijd voor fun in Madrid. Uiteraard is de Business Course is geheel op kosten van Deloitte.

Rond jij de selectieprocedure succesvol af, ga je mee op Business Course en is er een wederzijdse klik, dan maak je kans op een aanbieding voor een Fulltime baan of Traineeship.

Aanmeldingen
Ben jij klaar voor de uitdaging en voldoe je aan de volgende eisen?

  • M&A: Je bent WO-student Finance, Business Economics of Accountancy en zit in de laatste fase van je master.
  • Forensic: Je bent WO-student Technology, Legal of Finance/Economics en zit in de laatste fase van je master.
  • Je bent beschikbaar van 9 tot en met 12 mei 2018. Daarnaast zijn andere belangrijke data om in je agenda te zetten: 21 maart, 22 maart en 23 april.

Schrijf je dan nu direct in voor de M&A en Forensic Business Course Madrid, aanmelden is mogelijk tot uiterlijk zondag 11 maart 2018.

Selectieprocedure
Klik op 'Schrijf je in' en laat je gegevens achter om kans te maken op deelname aan de M&A en Forensic Business Course. Je ontvangt dan binnen een paar dagen meer informatie per e-mail, waarin je gevraagd wordt om jouw CV en een motivatie terug te sturen.

Hierna vindt de CV-selectie plaats. Kom jij in aanmerking voor een plek? Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken, deze dient te zijn afgerond voor zondag 18 maart 2018.  Op basis van de uitslag van het online assessment én je profiel wordt de beslissing gemaakt of jij wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en consultant.
De selectiegesprekken vinden plaats op 21 of 22 maart 2018 in Amsterdam.

Meer informatie?
Bij vragen kun je contact opnemen met de recruiter Filique Roosendaal

Deloitte College Tour

28 maart 2018

Naar boven