Deloitte Legal with Tech: E-house Day

  • 02 februari 2021

Innovatie en technologie wisselen elkaar in razend tempo af, waardoor het juridisch vakgebied aan verandering onderhevig is. Tijdens deze E-housedag nemen we je mee in de wereld van Deloitte Legal. Je maakt uitgebreid kennis met Deloitte professionals van alle Legal teams en je krijgt mee hoe technologie en innovatie bij ons een grote rol spelen. Daarnaast ga je in een groepje aan de slag met een gave case en ervaar jij hoe het is om een ‘impact’ te kunnen maken. Kortom, tijdens deze dag kom jij te weten hoe het is om als jurist bij Deloitte te werken!

Benieuwd naar hoe jij impact kan maken? Meld je aan via de ‘inschrijf’ button onderaan de pagina voor de Legal with Tech: E-house day. Zo leer jij ons beter kennen en wij jou!

 

Deloitte Legal wordt door Managing Partner Frederieke Leeflang als volgt omschreven:

“In januari 2020 ben ik gestart als Managing Partner bij Deloitte Legal. Wat mij gelijk opviel is dat iedereen de ruimte krijgt om zich snel te ontwikkelen; niet alleen inhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. Deloitte Legal is sterk innovatief gedreven en er hangt een open en informele sfeer!”.

Ben je bezig met het derde jaar van je rechtsgeleerdheid bachelor of zit je in je master, of heb je deze net afgerond? Laat je inspireren voor een volgende stap in je carrière door meer te weten te komen over Deloitte Legal. Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 14 januari 2021. Uiterlijk 18 januari ontvang je van ons de officiële uitnodiging voor het event.

Datum, tijd en programa

Op dinsdag 2 februari 2021 ben je welkom tijdens deze inspiratievolle digitale middag. Het programma zal bestaan uit veel interactie en activiteiten. Daarbij sluiten we af met een netwerkmoment en zal een thuisgestuurd pakket, vanuit ons, hierbij goed van pas komen.

Disclaimer: Om het programma persoonlijk te houden, zal er bij een groot aantal aanmeldingen een selectie plaatsvinden op basis van je cv en een telefonische kennismaking.

Meer informatie?
Neem contact op met de recruiter:

Naam   Deborah Huls
Tel.         +31650083909
E-Mail   dhuls@deloitte.nl

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven