Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Deloitte Students Hockey Trophy

  • 18 mei 2018

inschrijfbutton  Later inschrijven? Klik hier om jezelf een reminder naar jezelf te mailen

Op vrijdag 18 mei 2018 nodigen wij je graag uit op hockeyclub Amersfoort om gratis deel te nemen aan de Deloitte Students Hockey Trophy. De dag staat in het teken van hockeyen met vrienden, vriendinnen en studiegenoten. 

Lees je dit goed? Ja! Dit keer geen case of presentatie, maar wel kans om te winnen! Binnen Deloitte vinden we sport iets heel belangrijks. Wanneer je fysiek fit bent, kun je mentaal een stuk meer aan. Deloitte is partner van de KNHB en in het kader daarvan organiseren wij dit hockey event.

We spelen wedstrijden van 7 tegen 7 en sluiten af met een borrel en een BBQ. Jouw team wordt versterkt door een coach van Deloitte die er is om de tactiek te bespreken en jullie aan te moedigen.

Meld je zeker aan voor dit unieke toernooi met vrienden en studiegenoten! Wie weet is jouw team de gelukkige die ervandoor gaat met de hoofdprijs: Een VIP arrangement voor de Champions Trophy!

Ja, ik heb interesse en nu?

Allereerst: super leuk dat je interesse hebt.

Om je aan te melden moet je eerst een team captain aanstellen. Als team captain schrijf je je in via de 'schrijf je in' button. Hierna krijg je een link waarmee je team zichzelf kan inschrijven. Let op: De teams bestaan uit mannen óf vrouwen. Een gemixt team is geen optie tijdens deze trophy..

Je kunt je aanmelden als je voldoet aan de volgende punten:

  1. Je bent een bachelor / master student;
  2. Je hockeyt of hebt dit actief gedaan;
  3. Je kent de hockey spelregels en bent je ervan bewust dat deze regels gelden gedurende dit toernooi – dit wordt tijdens het aanmelden ook actief bevraagd.

Samengevat:

Wanneer: 18 mei 2018
Tijd: 13.30 uur - 20.00 uur
Waar: Hockeyclub Amersfoort (10 minuten vanaf Amersfoort Centraal)
Kosten: Deelname is helemaal gratis, inclusief borrel en BBQ
Wat neem je mee?: Je scheenbeschermers, bitje, teamoutfit en hockeystick (hierover volgt meer in een mail na je aanmelding).

inschrijfbutton  Later inschrijven? Klik hier om jezelf een reminder naar jezelf te mailen

Je kunt je inschrijven tot en met 7 mei 2018.

Deloitte Student Hockey Trophy

Operational Risk Get-to-know borrel

09 mei 2018

Naar boven