Development Program R(x) Risk Inhousedag

  • 28 mei 2019

Show us your Risk Advisory skills!

De Deloitte R(x) Inhousedag staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van een goede student tot professional aan de top? Tijdens de Deloitte R(x) Inhousedag adviseer jij als risk-consultant een Nederlandse (financiële of corporate) onderneming tijdens een real life case. Breng de risico’s op het gebied van projectmanagement, cyber, IT en/of data in kaart, schrijf een strategisch plan waarbij personeel, processen en systemen een rol spelen en presenteer je advies aan de CEO en zijn board. Lukt het jou om de koppeling te maken tussen de bedrijfsvoering en risk?

Verder krijg je op deze dag een mooie kans om de (werk)cultuur te proeven binnen een Deloitte-kantoor, je eventuele toekomstige collega’s te leren en ze het hemd van het lijf te vragen. Kortom, ga de uitdaging aan!

Development Program R(x)

Om aan de steeds hogere eisen van onze klanten te kunnen voldoen en om onze werknemers zo optimaal mogelijk te ontwikkelen, start je als consultant binnen het Developmemt Program R(x). Dit programma vormt een hoeksteen in de ontwikkeling van mensen en processen binnen Deloitte. Over een periode van twee jaar werk je mee aan vier verschillende projecten binnen het Operational Risk domein. Dit domein bestaat uit vier verschillende teams:

  1. IT Risk
  2. Internal Audit
  3. Operational Risk and Transformation
  4. Technology and Data Risk

In het R(x) Program roteer je iedere 3 à 4 maanden van opdracht, waarbij jouw voorkeur centraal staat. Door middel van onder andere peer groups en trainingen kan jij je ontwikkelen tot een allround consultant. Na deze twee jaar bekijk je met je coach welke door Deloitte gefaciliteerde vervolgopleidingen (RE, RA, RO) eventueel het beste bij jou past.

Wie kan zich aanmelden? Ben je WO-student in de laatste fase van je bachelor en/of master Economie, Bedrijfskunde, Finance, IT, Criminologie, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen of andere studie met financiële affiniteit? En wil je je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat dan deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en meld je uiterlijk 20 mei aan voor de R(x) Inhousedag.

De R(x) Inhousedag vindt plaats op 28 mei 2019 en zal om 12:00 starten met een lunch. Het verdere programma volgt. Wij zullen rond 17:30 uur afsluiten met een borrel.

 

Meer informatie? Neem contact op met Babette van Oostenrijk (T: 06-20675190 M: bvanoostenrijk@deloitte.nl)

Naar boven