Future Of Operations Inhouseday

  • 26 april 2019

De 4e revolutie is nu: ben jij er klaar voor? - Kom ervaren hoe jij bij Deloitte je carrière naar het hoogste niveau kan tillen!

Waar start jij jouw carrière? Is consultancy iets voor jou? Ben je geïnteresseerd in het vertalen van (digitale) strategieën van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven naar de praktijk? Of het digitaliseren van kernprocessen met behulp van de nieuwste technologieën, zoals Robotics en Artificial Intelligence? Op vrijdag 26 april nemen wij je voor een middag mee in het leven van een Strategy & Operations consultant.

Future of Operations Inhousedag

Deze middag staat in het teken van de oriëntatie op jouw toekomst als consultant. Hoe gebruik je jouw analytische vaardigheden om tot innovatieve oplossingen te komen die onze klanten voorbereiden op de Future of Operations? Wij delen graag met jou hoe wij dat doen bij Deloitte. Maar natuurlijk krijg je ook inzicht in hoe het leven van een professional eruit ziet in de consultancy.

De middag zal bestaan uit een uitdagend programma. Aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat, denk je na over de impact van de Future of Operations op één van onze klanten:

  • Welke capaciteiten moeten ontwikkeld worden om relevant te blijven?
  • Wat betekent dit voor de inrichting van de organisatie, bijv. op de manier van werken?
  • Hoe implementeer ik software robots om kernprocessen efficiënter en effectiever te maken?

     

De case waaraan je zal werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een consultant bij de Business Model Transformation of de Operational Excellence afdeling van Deloitte Consulting. Daarnaast is er natuurlijk veel ruimte om kennis te maken met je toekomstige collega’s en de sfeer te proeven bij Deloitte. Want je zoekt natuurlijk een werkgever die bij jou past. Daarom zijn veel van onze consultants aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.
 

Wie kan zich aanmelden?

Ben jij een ambitieuze WO-student in de laatste fase van je master en spreken bovenstaande onderwerpen je aan? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk voor donderdag 18 april aan voor de Future of Operations Inhousedag op ons kantoor in Amsterdam: The Edge. Op vrijdag 19 april hoor je of je uitgenodigd wordt voor de inhousedag!

Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst. Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Marlou Tuijl via mtuijl@deloitte.nl

Naar boven