Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Inhousedag Business Process & IT

  • 04 mei 2018

!!! Indien het aanmelden via de button niet werkt, stuur Iris Swier een email  met CV om je aan te melden !!!

Heb jij altijd al willen weten hoe bedrijven Business en IT samen brengen? En heb je een speciale affiniteit met het optimaliseren van logistieke/financiele/commerciele bedrijfsprocessen? Schrijf je dan in voor de inhousedag Business Process & IT op vrijdag 4 mei in Rotterdam. Tijdens deze dag zullen ervaren consultants je meer vertellen over de verschillende opdrachten die zij uitvoeren en je meenemen in het leven van een consultant. Ook ga je zelf aan de slag met een cases om het echte consulting  gevoel te krijgen. Daarnaast leer je op een informele manier onze consultants en Deloitte Consulting Technology kennen.

inschrijfbutton

Deze inhousedag hebben we speciaal opgezet voor studenten die interesse hebben om vanuit IT naar bedrijfsprocessen te kijken. Je gaat hierbij aan de slag met 's werelds grootste ERP systemen (SAP & Oracle).

Waar? 

In ons kantoor de Maastoren, te Rotterdam

Voor wie? 

Masterstudenten, starters (0 - 2 jaar werkervaring). Affiniteit met het optimaliseren van processen en IT is een must.

Hoe laat? 

We starten om 10:00 uur en sluiten om 17.00 uur af met een borrel

Je kunt je tot en met 30 april 2018 aanmelden. We zullen je later ook nog om je cv vragen. We zullen je een week van te voren laten weten of je bent uitgenodigd voor de inhousedag.

Meer weten?

Stel je vraag aan Iris Swier

inschrijfbutton

Regulatory Risk Inhousedag

17 mei 2018

Naar boven