Inhousedag Business Transformation and IT

  • 15 november 2019

Inhousedag Business Transformation and IT

Heb jij altijd al willen weten hoe bedrijven Business en IT samenbrengen? Heb je een speciale affiniteit met het optimaliseren van logistieke, financiële of commerciële bedrijfsprocessen? Schrijf je dan in voor de Business Transformation and IT Inhousedag in Rotterdam.

Deze Inhousedag staat in het teken van kennismaken met het werkende leven van een consultant van Deloitte. Verschillende consultants zullen je vertellen over de verschillende projecten die zij hebben gedaan en je meenemen in de dagelijkse uitdagingen die ze tegenkomen. Ook ga je zelf aan de slag met een case die gebaseerd is op onze ervaringen bij een klant. Aan het einde van de middag leer je op een informele manier onze consultants op de borrel!

Deze inhousedag hebben we speciaal opgezet voor studenten die interesse hebben in IT en bedrijfsprocessen. De inhousedag wordt georganiseerd door de Oracle Offering, een van de afdelingen binnen Deloitte die zich bezighoudt met het analyseren van processen en het adviseren en implementeren van grote ERP-systemen en dataoplossingen.

Voor wie is het?

Dit event wordt georganiseerd voor masterstudenten en starters (0 - 2 jaar werkervaring)
Affiniteit met IT of het optimaliseren van processen en IT is een pré.

Datum, tijd & locatie

Vrijdag 15 november 2019 in de Maastoren, Rotterdam
We starten om 12.00 uur en sluiten om 17.00 uur af met een borrel op de 44e verdieping.

Dresscode

Business formal

Aanmelden

Inschrijven kan tot en met 8 november 2019. Uiterlijk 11 november krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor de Inhousedag!

Meer informatie? Neem contact op met Cas Valstar.
Tel.: +31 (0)88 288 3123
E-mail: cvalstar@deloitte.nl

Naar boven