Ben jij een Master student of Young Professional en overweeg je een carrière in het Forensic team? Meld je dan aan voor onze Forensic Inhouse dag op vrijdag 25 juni en leer de teams kennen!

Ontdek hoe wij werken

Tijdens de Forensic Inhousedag leer je meer over het forensische werkveld en leer je onze collega’s kennen. Tijdens deze dag vertellen we je meer over het Advisory, Investigations, Analytics en Discovery team.

Je ervaart hoe wij werken door in kleine groepen een echte Financial Crime klantcase op te lossen samen met onze ervaren Forensic consultants. Kom erachter hoe een Business Analyst zijn begin periode ervaart bij Deloitte en leer de teams kennen door een Q&A met medewerkers van de afdelingen. Aan het eind van de dag is er gelegenheid om elkaar op een informele manier te leren kennen tijdens de cocktail workshop. Dit is jouw kans om te zien hoe het werken is om te werken bij Deloitte Financial Crime.

Het Forensic-team bestaat uit 90 andere collega's in het dat onderdeel is van Deloitte Financial Advisory. Ons team begeleidt onze klanten bij kritieke kwesties zoals financiële criminaliteit die een kritische impact hebben op hun bedrijf. We onderzoeken en adviseren over manieren om de blootstelling aan reputatieschade te beperken, zoals corruptie, financiële criminaliteit, fraude, overtredingen van de regelgeving en andere kwetsbaarheden.

Leer de 4 teams kennen!

Financial Crime Analytics

Ons team voert forensisch onderzoek uit en adviseert klanten over het voorkomen en opsporen van financiële criminaliteit. Onze Financial Crime Analytics Analysten gebruiken hun data-analyse vaardigheden om dit mogelijk te maken. Ze adviseren toonaangevende cliënten hoe geavanceerde data analyse technieken kunnen helpen bij het bestrijden van financiële criminaliteit en het controleren van risico’s en helpen cliënten met het ontwerpen en bouwen van deze data analyses.

Financial Crime Advisory

Het Advisory team helpt organisaties bij het ontwikkelen van strategieën en processen om financiële misdrijven zoals witwassen, fraude en terrorisme funding te voorkomen. Wanneer toch delicten hebben plaatsgevonden, helpen ze bij het verbeteren van de interne policy framework. Ze houden zich bezig met het vertalen van (wijzigingen in) de wet- en regelgeving zoals de Wwft en adviseren over de interpretatie van deze wet door de toezichthouder en identificeren gaps in compliance programma’s van onze klanten.

Forensic Discovery

Het discovery team helpt bij het oplossen van technische vraagstukken tijdens zeer complexe (digitale) onderzoeken en e-Discovery projecten. Tijdens de volledige life-cycle van een forensisch onderzoek analyseren, verwerken en produceren ze relevante bevindingen en/of documenten naar de stakeholders van het project. Ze houden zich o.a. bezig met het identificeren van de werknemers die frauderen met bedrijf kritische software; scannen van een IT-omgeving naar gevoelige persoonsgegevens; en doen bijvoorbeeld onderzoek naar e-mail en telefoon logs van een team die de “insider” kennis had van een DDoS aanval.

Financial Crime Investigations

Het investigations team helpt onze onze klanten met de bestrijding van financiële criminaliteit en het beheersen van reputatierisico’s. Zij voeren fraude- en corruptie onderzoek uit voor onze clienten maar zijn ook betrokken bij compliance en frauderisico preventie opdrachten, waarbij zij binnen de opdrachten gebruik maken van data analyse en forensische technologie.

Meer informatie?

Mariëlla Hummel
+31 6 31 13 31 10
mahummel@deloitte.nl

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven