Inhousedag Technology Consulting - Business Transformation enabled by ERP

  • 26 november 2018

Inhousedag Technology Consulting – Business Transformation enabled by ERP

26 november 2018, the Edge, Amsterdam

Wil jij weten hoe Deloitte bedrijven transformeert aan de hand van o.a ERP en of dit iets voor jou is?

Alle multinationals van de wereld maken gebruik van een ERP systeem. Lijkt het je een uitdaging om klanten te adviseren op het gebied van procesoptimalisaties gedreven door ERP? En wil jij je verdiepen in de nieuwste technologische innovaties en hun toepassingen binnen het bedrijfsleven?
Kortom, wil jij meer weten over een startersfunctie bij Deloitte in Technology SAP consultancy?

Op 26 november nemen wij je voor een dag mee in het leven van een SAP consultant!

inschrijfbutton

Wat gaan we doen?   
Het doel van deze dag is om jou een goed beeld te geven bij een toekomst als consultant bij Deloitte. Hoe gebruik jij je analytische vaardigheden om samen met de klant tot oplossingen te komen voor hun problemen op gebied van ERP technologie en business processen?

We hebben een uitdagend en leerzaam programma ontworpen voor jou als Master student. Onze ervaren SAP consultants vertellen over hun werk en ervaring, zodat jij leert hoe jij impact kan maken bij onze klanten. Daarnaast krijg je realistische cases voorgeschoteld die jij met medestudenten moet oplossen, net zoals je als consultant zou moeten doen!

Aan het einde van de dag weet jij:

  • Welke competenties en kwaliteiten belangrijk zijn in ons werk als consultant  
  • Hoe groot de wereld van SAP is en het scala van oplossingen en innovaties die SAP technologie kan bieden op gebied van Finance, Supply Chain, Commerce en nog veel meer
  • Alle andere aspecten van consultancy waar wij mee te maken krijgen in klantopdrachten (Change management, Master Data, etc..)

Uiteraard is er ook veel ruimte om kennis te maken met onze SAP consultants en alles te vragen over het leven van een consultant, hoe het is om bij Deloitte te werken en hoe jij je het beste kan voorbereiden op een eventuele sollicitatie!

Voor wie?

Deze SAP Inhousedag is voor alle Master studenten die een affiniteit hebben met IT en nadenken over IT consultancy. Meld je aan op of voor 21 november 2018 en neem een kijkje in ons kantoor (the Edge) in Amsterdam!

inschrijfbutton

Recruitment Day Monitor Deloitte 30-11 Strategy Consulting

30 november 2018

Naar boven