De wereld verandert constant; innovatie en digitalisering nemen toe, de focus op een duurzame, inclusieve & diverse werkomgeving wordt steeds belangrijker en er is meer (terechte) behoefte aan een goede work-life balance. Bij Deloitte staan deze pijlers hoog in het vaandel.

We nodigen je dan ook graag uit om dit te komen ervaren in onze Insight Deloitte. Hierbij zal jij als aanstormend fiscaal talent centraal staan (grow) en krijg je mee hoe persoonlijke ontwikkeling, technologie en innovatie bij ons een grote rol spelen. Daarbij maak je uitgebreid kennis met Deloitte professionals van verschillende levels en teams (connect). Tijdens deze dag kom jij te weten hoe het is om als fiscalist bij Deloitte te werken!

Benieuwd naar hoe jij impact kan maken? Meld je dan nu aan voor Insight Deloitte: Grow & Connect.

Ben je bezig met het derde jaar van je fiscale bachelor, een master fiscaal recht of fiscale economie of heb je deze net afgerond? Laat je inspireren voor een volgende stap in je carrière door meer te weten te komen over Deloitte. Meld je aan via de button hieronder voor ‘Insight Deloitte: Grow & Connect’. Zo leer jij ons beter kennen en wij jou!

Tax Analyst Fatma Cohen over het TOP-programma bij Tax & Legal:
"Omdat ik als net-afgestudeerde graag wil ontdekken waar mijn fiscale kwaliteiten liggen, helpt het TOP-programma mij mezelf breder te ontwikkelen en een weloverwogen keuze te maken in het belastingmiddel die het beste bij mij past.”

Fatma is tevens aanwezig tijdens het Insight Deloitte evenement voor al jouw vragen!

Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 15 november 2020. Uiterlijk 18 november ontvang je van ons de officiële uitnodiging voor het event.

Datum, tijd en programma

Op donderdag 3 december ben je welkom tijdens deze inspiratievolle digitale middag. Het programma zal bestaan uit veel interactie en activiteiten. Daarbij sluiten we af met een netwerkmoment en zal een thuisgestuurd pakket, vanuit ons, hierbij goed van pas komen.

Disclaimer: Om het programma persoonlijk te houden, zal er bij een groot aantal aanmeldingen een selectie plaatsvinden op basis van je cv en een telefonische kennismaking.

Naam   Kim Jap Tjoen San          
Tel.  06 50178048      
E-mail   kjaptjoensan@deloitte.nl

Naam   Deborah Huls
Tel. +31650083909
E-Mail   dhuls@deloitte.nl

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven