M&A Inhousedag 22 november

  • 22 november 2018

Ervaren hoe het is om als consultant aan de basis te staan van een uitdagende deal?

Kom naar Meet Deloitte M&A op 22 november!

inschrijfbutton

Tijdens een real life case begeleid en adviseer je het bestuur van een overnemende partij over de aankoop, de waardering, de financiering en je voert een financieel due diligence onderzoek uit. Weet jij de klant te overtuigen om de deal te laten slagen? Gedurende de dag wordt een beroep gedaan op je inhoudelijke kennis, maar ook op je commerciële, organisatorische, creatieve, analytische en presentatievaardigheden. Ontdek hoe jij je staande houdt!

Ga deze uitdaging aan! Ben je WO-student in de laatste fase van je bachelor en/of master Economie, Finance, Bedrijfskunde, Accountancy & Control of Econometrie? En ben je in staat bij complexe vraagstukken door te dringen tot de kern en de klant daarover te adviseren?

Meld je dan nu aan voor Meet Deloitte M&A. Deze Inhousedag vindt plaats op 22 november 2018 op ons kantoor in Amsterdam. Aanmelden voor Meet Deloitte M&A kan t/m 15 november 2018.

Eerdere ervaringen

Benieuwd naar de vliegende start die je bij Transaction Services ervaart? Lees het in de blog van Bernhard Coppens. Of meer weten over de werksfeer binnen de Financial Advisory afdeling? Frans Wasmann schrijft het in een blog.

Meer informatie?

Neem contact op met Julia Schaefer

inschrijfbutton

Meet Monitor Deloitte

13 december 2018

Naar boven