Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Operational Excellence Inhousedag

  • 13 april 2018

Kom ervaren hoe jij bij Deloitte je carrière naar het hoogste niveau kan tillen!

Waar start jij jouw carrière? Is consultancy iets voor jou? Ben je geïnteresseerd in het digitaliseren van kernprocessen van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven met behulp van de nieuwste technologieën, zoals Robotics en Artificial Intelligence? Op vrijdag 13 april nemen wij je voor een middag mee in het leven van Operational Excellence consultant.

Operational Excellence Inhousedag
Deze middag staat in het teken van oriëntatie op jouw toekomst als consultant. Hoe ziet het leven eruit als professional in de consultancy? Hoe gebruik je jouw analytische vaardigheden voor innovatieve oplossingen die impact hebben op de operatie van onze klanten? Wij delen graag met jou hoe wij dat doen bij Deloitte. 

De middag zal bestaan uit een uitdagend programma. Aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat, implementeer je software robots om core processen efficiënter en effectiever te maken. De case waaraan je zal werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant bij de Operational Excellence afdeling van Deloitte Consulting.

Daarnaast is er natuurlijk veel ruimte om kennis te maken met je toekomstige collega’s en de sfeer te proeven bij Deloitte. Want je zoekt natuurlijk een werkgever die bij jou past.  Daarom zijn veel van onze consultants aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden
 

Wie kan zich aanmelden?
Ben jij een ambitieuze WO-student in de laatste fase van je master en heb je interesse in operations, het digitaliseren van processen en nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 4 april 2018 aan voor de Operational Excellence Inhousedag op ons kantoor in Amsterdam: The Edge.

inschrijfbutton

Na de sluitingsdatum (4 april) zullen wij een selectie maken. Je hoort 9 april van onze recruiter Julia Plandsoen of je kan deelnemen aan het event.

Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst.

Deloitte Consulting Business Course 2018

24 mei 2018

Naar boven