Operational Risk Sneaker borrel

  • 10 april 2019

Werkstudentschap
Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te krijgen in de werkzaamheden van een Consultant binnen Deloitte Operational Risk. Als Werkstudent binnen het Operational Risk team maak je deel uit van de talentpool en kun je meewerken op verschillende opdrachten voor en bij de klant. Als werkstudent werk je 3 dagen per week bij ons in het team, de overige 2 dagen kan je benutten voor je studie.


Scriptiestage
Een functie als scriptant biedt jou de mogelijkheid om je scriptie te schrijven onder professionele begeleiding! Tijdens jouw scriptiestage bij Deloitte Operational Risk krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau. Als scriptant zit je 5 dagen per week bij ons op kantoor om in een stimulerende omgeving aan je scriptie te werken. Wil je graag tussendoor eens meekijken op een opdracht dan kan dat in overleg natuurlijk ook!


Startersfuncties
Binnen OR hebben we altijd behoefte aan ambitieuze, gepassioneerde en goed opgeleide starters. Je kunt bij ons het hele jaar door starten in uitdagende Consultant functies in Internal Audit, IT Risk Services, Operational Risk & Transformation. Mocht je interesse gewekt worden tijdens dit Get-to-Know event dan heb je direct een ingang om al jouw vragen over het sollicitatie en selectieproces te stellen!
 

Programma
17.00 uur:     Ontvangst met pizza
17.15 uur:     Opening
17.30 uur:     Informatie
19.00 uur:     Borrel

Wanneer      
Woensdag 10 april 2019

Waar
Deloitte office The Edge
Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam

Klik hier voor de routebeschrijving.


Dresscode
Het is een informeel event, pas je kleding hier gerust op aan
 

Aanmelden?


Wil jij graag aanwezig zijn? Meld je aan: https://deloi.tt/2XOQyT8


Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen neem dan gerust contact op met Babette van Oostenrijk


Babette van Oostenrijk
E. bvanoostenrijk@deloitte.nl
 

Naar boven