Operations Transformation Virtual Experience

  • 21 mei 2021

Hoe ziet het leven van een Business Operations consultant eruit? Hoe helpen wij cliënten om uitdagingen te boven te komen in turbulente tijden? Heb je altijd al willen weten hoe (digitale) strategieën van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven naar de praktijk worden vertaald? Of wil je meer leren over het digitaliseren van kernprocessen met behulp van de nieuwste technologieën, zoals Robotics en Artificial Intelligence? Op vrijdag 21 mei nemen wij je voor een middag mee in het leven van een Business Operations consultant.
N.B: Operations Transformation is opgedeeld in meerdere teams, waarvan Business Model Transformation (BMT) en Business Process Transformation (BPT) er twee zijn.

Operations Transformation Virtual Experience

Inzicht creëren in de werkzaamheden van Business Model Transformation (BMT) en Business Process Transformation (BPT) en de relevantie van het werk staat tijdens deze virtuele middag centraal. Daarnaast leer je hoe je gebruik kunt maken van jouw analytische vaardigheden om tot innovatieve oplossingen te komen die onze klanten voorbereiden op de Future of Operations. Wij delen graag hoe wij dat doen bij Deloitte, maar natuurlijk krijg jij ook inzicht in hoe het leven van een consultant eruit ziet.

De middag zal bestaan uit een uitdagend programma. Aan de hand van seminars, trainingen en een realistische opdracht die jij met een groep medestudenten aangaat, denk je na over de impact van de Future of Operations bij één van onze klanten:

  • Wat moeten onze klanten veranderen in hun business model om relevant te blijven?
  • Wat betekent dit voor de inrichting van de organisatie, bijv. op de manier van werken?
  • Hoe implementeer ik nieuwe technologieën om kernprocessen slimmer, efficiënter en effectiever te maken?

De opdracht waaraan je zal werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een consultant bij de Business Model Transformation (BMT) en de Business Process Transformation (BPT) afdelingen van Deloitte Consulting. BMT houdt zich bezig met het realiseren van grote transformaties door o.a. het analyseren en ontwerpen van bedrijfsmodellen, kostenstructuren en locatie strategieën. BPT duikt dieper in de operatie; met behulp van data gedreven tools en de laatste technologie, o.a. op het gebied van AI en robotics, helpen ze klanten hun kernprocessen te optimaliseren.

Natuurlijk zal er ook veel ruimte zijn om kennis te maken met onze consultants; veel van hen zullen aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Sprekers

Bas van der Veen - Senior Consultant

“Ik ben Senior Consultant bij Deloitte Consulting binnen het Operations Transformation team. Ik ben gespecialiseerd in grote organisatorische transformaties, kostenbesparingen en logistieke projecten in de Consumer industrie. Ik houd ervan om in teams te werken met energieke mensen, denk liever na over mogelijkheden dan over problemen en wil klanten graag helpen om hun strategische doelen te bereiken.”

Stefan Katz - Senior Consultant

"In mijn rol als Senior Consultant bij Deloitte Consulting in het Operations Transformation team houd ik mij bezig met het efficienter inrichten van organisaties. Dit doe ik door het herontwerpen, verbeteren en/of automatiseren van processen bij onze klanten. Een van mijn recente ervaringen is het ondersteunen van een internationale klant bij het gebruik van conversational artificial intelligence technologie om betere resultaten te leveren en tegelijkertijd ook de kosten te verlagen."

Datum, tijd & locatie

  • Vrijdag 21 mei 2021
  • 12:30 – 17:00
  • Zoom – Meer instructies volgen bij bevestiging van deelname.

Voor wie is het?

Ambitieuze studenten in de laatste fase van hun WO master en recent afgestudeerden. Bij voorkeur volg je een studie in de richting van (technische) bedrijfskunde of economie en heb je affiniteit met nieuwe technologieën.

Inschrijven

Benieuwd naar de Future of Operations?! Tot en met vrijdag 14 mei kan je je aanmelden voor de Operations Transformation Virtual Experience via de link op deze pagina. Wij vragen jou je CV op te sturen zodat we een goede match kunnen maken tussen de inhoud van de dag en de aanwezigen. Daarnaast willen we de interactiviteit waarborgen door een sessie te ontwerpen met een gelimiteerd aantal deelnemers. Op dinsdag 18 mei laten we je weten of je uitgenodigd wordt.

Meer informatie?

Kayleigh Jansen
kajansen@deloitte.nl
+31 (0) 88 288 03 57

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven