Operations Transformation Virtual Experience

  • 05 februari 2021

Hoe ziet het leven van een Business Operations consultant eruit? Hoe helpen wij cliënten om uitdagingen te boven te komen in turbulente tijden? Heb je altijd al willen weten hoe (digitale) strategieën van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven naar de praktijk worden vertaald? Of wil je meer leren over het digitaliseren van kernprocessen met behulp van de nieuwste technologieën, zoals Robotics en Artificial Intelligence? Op vrijdag 5 februari nemen wij je voor een middag mee in het leven van een Business Operations consultant.

Operations Transformation Virtual Experience

Inzicht creëren in de werkzaamheden van Business Model Transformation (BMT) en Business Process Transformation (BPT) en de relevantie van het werk staat tijdens deze virtuele middag centraal. Daarnaast leer je hoe je gebruik kunt maken van jouw analytische vaardigheden om tot innovatieve oplossingen te komen die onze klanten voorbereiden op de Future of Operations. Wij delen graag hoe wij dat doen bij Deloitte, maar natuurlijk krijg jij ook inzicht in hoe het leven van een consultant eruit ziet.

De middag zal bestaan uit een uitdagend programma. Aan de hand van seminars, trainingen en een realistische opdracht die jij met een groep medestudenten aangaat, denk je na over de impact van de Future of Operations bij één van onze klanten:

  • Wat moeten onze klanten veranderen in hun business model om relevant te blijven?
  • Wat betekent dit voor de inrichting van de organisatie, bijv. op de manier van werken?
  • Hoe implementeer ik nieuwe technologieën om kernprocessen slimmer, efficiënter en effectiever te maken?

De opdracht waaraan je zal werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een consultant bij de Business Model Transformation (BMT) en de Business Process Transformation (BPT) afdelingen van Deloitte Consulting. BMT houdt zich bezig met het realiseren van grote transformaties door o.a. het analyseren en ontwerpen van bedrijfsmodellen, kostenstructuren en locatie strategieën. BPT duikt dieper in de operatie; met behulp van data gedreven tools en de laatste technologie, o.a. op het gebied van AI en robotics, helpen ze klanten hun kernprocessen te optimaliseren.

Natuurlijk zal er ook veel ruimte zijn om kennis te maken met onze consultants; veel van hen zullen aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Sprekers

Bas van der Veen - Senior Consultant

“Ik ben Senior Consultant bij Deloitte Consulting binnen het Operations Transformation team. Ik ben gespecialiseerd in grote organisatorische transformaties, kostenbesparingen en logistieke projecten in de Consumer industrie. Ik houd ervan om in teams te werken met energieke mensen, denk liever na over mogelijkheden dan over problemen en wil klanten graag helpen om hun strategische doelen te bereiken”

Daan Timmers – Senior Consultant

Ik werk als Senior Consultant bij Deloitte Consulting binnen het Operations Transformation team. Ik ben gespecialiseerd in het optimaliseren van processen in de semipublieke sector & transport industrie door toepassing van Robotic & intelligent automation. Mijn persoonlijke doel is om groepen te enthousiasmeren om sterke teams te vormen, nieuwe oplossingen te bedenken en praktische resultaten te laten zien”

Datum, tijd & locatie

  • Vrijdag 5 februari 2021
  • 12:30 – 17:00
  • Zoom – Meer instructies volgen bij bevestiging van deelname.

Voor wie is het?

Ambitieuze studenten in de laatste fase van hun WO master en recent afgestudeerden. Bij voorkeur volg je een studie in de richting van (technische) bedrijfskunde of economie en heb je affiniteit met nieuwe technologieën.

Inschrijven

Benieuwd naar de Future of Operations?! Tot en met woensdag 27 januari kan je je aanmelden voor de BMT / BPT Virtual Experience via de link onderaan de pagina. Wij vragen jou je CV op te sturen zodat we een goede match kunnen maken tussen de inhoud van de dag en de aanwezigen. Daarnaast willen we de interactiviteit waarborgen door een sessie te ontwerpen met een gelimiteerd aantal deelnemers. Op vrijdag 29 januari laten we je weten of je uitgenodigd wordt!

Meer informatie

Kayleigh Jansen
kajansen@deloitte.nl
+31 (0) 88 288 03 57

Disclaimer

Aan deze Virtual Experience is geen vacature verbonden. De dag is bedoeld om meer te leren over de werkzaamheden van onze BMT en BPT consultants. Met een CV selectie kunnen wij zorgen voor een diverse groep studenten en de interactiviteit tussen deelnemers en consultants waarborgen.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven