Privacy Masterclass

  • 27 februari 2019

Het kan je niet zijn ontgaan, 2018 was hét jaar van Privacy & Data Protection. Bedrijven en instellingen worden sinds dit jaar geconfronteerd met nieuwe regelgeving en technische uitdagingen en het bewustzijn rondom privacy wordt steeds groter. Tegelijkertijd blijft de technologie zich in een rap tempo ontwikkelen en krijgt data steeds meer waarde voor bedrijven. Het privacy team van Deloitte combineert technische, juridische en organisatorische kennis om organisaties te adviseren ten aanzien van complexe en uitdagende vraagstukken op het gebied van privacy. Met het grootste privacy team in Europa is Deloitte dé dienstverlener op het gebied van privacy.

Zit jij in de laatste fase van je studie en wil jij meer weten over privacy bij Deloitte? Kom dan op woensdag 27 februari met ons kennis maken! Bij ons op kantoor in Rotterdam organiseren we een privacy masterclass. Tijdens deze masterclass laten we zien wat wij in de dagelijkse praktijk doen. Ook zullen we met jou de inhoud in duiken en werken aan een case om je een beter beeld te geven van wat het werk van een consultant inhoudt. Aansluitend is er een borrel waar je vragen kan stellen en kennis kan maken met mensen uit het team.

We zijn op zoek naar studenten met een technische, juridische of business achtergrond. We hebben plekken voor werkstudenten, afstudeerders en beginnende consultants dus kom langs en we vertellen je er alles over!

Ben je geïnteresseerd meld je dan voor zondag 24 februari aan door via onderstaande link. Wees snel, want er is beperkte ruimte.

Programma

12:45 uur:     Inloop

13:00 uur:     Welkom / introductie

13:25 uur:     Presentatie: Een dag als consultant 

13:40 uur:     Presentatie privacy team  

14:10 uur:     Introductie Case  

14:15 uur:    Koffie pauze

14:45 uur:     Werken aan de Case

16:20 uur:     Case presentaties  

17:00 uur:     Meet the team + Borrel

Wanneer

Woensdag 27 februari

Waar

Deloitte Rotterdam

Wilhelminakade 1

3072 AP Rotterdam

Dresscode

Dresscode

Business Casual

Naar boven