Programme Leadership E-houseday

  • 04 juni 2021

Ben je een Masterstudent of Young Professional en overweeg je een carrière in project-, programma- of portfoliomanagement, meld je dan aan voor onze Deloitte Program Leadership E-houseday op vrijdag 4 juni. Je leert veel over organisatietransformaties bij grote (internationale) bedrijven en hoe je deze kunt begeleiden. Schrijf je in voor zondag 23 mei.

Ontdek hoe wij werken

Tijdens deze virtuele inhouse dag leer je interactief meer over agile transformaties, project portfoliomanagement, programma oplevering en het opzetten en runnen van een programmamanagementbureau. Ook ervaar je hoe wij werken door in kleine groepen een klantcase op te lossen. Aan het eind van de dag is er gelegenheid om elkaar op een informele manier te leren kennen door samen een (virtuele) borrel te nuttigen, uiteraard voor onze rekening!

Deloitte Programme Leadership

Het Programme Leadership-team van Deloitte werkt nauw samen met klanten om de organisatiestrategie te vertalen in projecten en programma's en om de doelstellingen van complexe transformaties te realiseren - of dit nu is door programmamanagement of agile-praktijken te implementeren, of door het opzetten en coördineren van programmamanagementbureaus.

Schrijf je nu in!

Schrijf je vandaag nog in voor onze Deloitte Program Leadership E-houseday. De E-houseday zal duren van 13:00 tot 17:00, met een borrel achteraf!

Na registratie ontvang je een e-mail waarin wij je vragen om je CV. Op 26 mei ontvang je per e-mail bericht of je geselecteerd bent voor het evenement.

Meer informatie?

Marjolein Huiberts
T: +31 (0)88 288 3617
E: mhuiberts@deloitte.nl

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven