Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Sneaker Session Privacy

  • 22 juni 2018

2018, the year of the GDPR! Privacy & Data Protection is hét onderwerp van dit moment en duikt dagelijks op in het nieuws. Bedrijven en instellingen worden geconfronteerd met nieuwe regelgeving en technische uitdagingen. Met het grootste privacy team in Europa is Deloitte dé dienstverlener op het gebied van privacy en cyber security in Nederland en daarbuiten. Nu het bewustzijn sterk is toegenomen, technologische ontwikkelingen in rap tempo toenemen en data steeds meer waarde krijgt voor bedrijven is een goed georganiseerde en veilige huishouding belangrijker dan ooit. Het privacy team van Deloitte combineert technische, juridische en organisatorische kennis om organisaties hierin wegwijs te maken.

Zit jij in de laatste fase van je studie en wil jij meer weten over privacy bij Deloitte? Kom dan op vrijdag 22 juni met ons kennis maken! Bij ons op kantoor The Edge in Amsterdam organiseren we een informele Sneaker Session. Tijdens deze middag is er een korte rondleiding door ons kantoor, laten we zien wat wij in de dagelijkse praktijk doen en maak je kennis met verschillende mensen uit ons team. Aansluitend is er een borrel waar je vragen kan stellen, en een indruk kan krijgen van de informele sfeer binnen het team.

We zijn op zoek naar studenten met een technische, juridische of business studie. Wij hebben plekken voor werkstudenten, afstudeerders en beginnende consultants dus kom langs en we vertellen er je alles over!

Ben je geïnteresseerd meld je dan voor 18 juni 2018 aan via onderstaande link. Wees snel, want er is beperkte ruimte.

inschrijfbutton

Programma

16.00 uur:     Ontvangst

16.30 uur:     Opening: Privacy bij Deloitte

17.00 uur:     Presentaties: Wat doen we?

18.00 uur:     Borrel

Wanneer     

Vrijdag 22 juni 2018

Waar

Deloitte office The Edge

Gustav Mahlerlaan 2970

1081 LA Amsterdam

Dresscode

Het is vrijdagmiddag dus kom zoals je wil maar wij trekken onze sneakers aan.

Recruitment Day Monitor Deloitte 29-06: Strategy Consulting

29 juni 2018

Naar boven