Tech Startup Challenge

  • 23 mei 2019

Developers en fiscalisten (in spé) opgelet! Dit is hét event van het jaar...!

Innovation is een van de belangrijkste pilaren voor het succes van Deloitte. Dit wordt Deloitte breed gedragen, van Deloitte Digital tot en met Deloitte Tax & Legal.

Wist je dat Deloitte Nederland een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld is? Dit komt omdat wij als geen ander beseffen dat de wereld verandert en om ons bestaansrecht te behouden kan onze praktijk niet achterblijven. Bij zo veel vernieuwing hoort een andere cultuur dan je misschien zou verwachten bij een traditioneel bedrijf als Deloitte. Developers zitten hier naast fiscalisten en hackers drinken koffie met accountants. Dat je binnen ons bedrijf je eigen startup kan opzetten willen we je graag laten ervaren. Daarom nodigen we je graag uit voor onze Tech Startup Challenge!​


Wat ga je doen?

In 2 dagen ga je de basis leggen voor je eigen tech startup binnen Deloitte. In groepjes van 3-5 studenten ga je aan de slag. Door kennis en vaardigheden van programmeren en de fiscaliteit te bundelen werken jullie in een razend tempo aan innovatieve oplossingen binnen de fiscale praktijk. Aan het einde van de tweede dag presenteer je een Minimum Viable Product (MVP) en je business case. Deloitte zal zorgen voor enkele goed uit te werken concepten, maar je bent natuurlijk ook helemaal vrij om met eigen ideeën te komen.

We beginnen op 23 mei in de ochtend op een bijzondere locatie in Zaandam. Later die dag zullen we naar Amsterdam reizen. Daar is een kamer in een van de meest vernieuwende hotels voor je geboekt. Op de tweede dag ga je door met de ontwikkeling van je startup en deze presenteer je aan het einde van de middag aan de potentiele ‘investeerders’. Voor ‘investeringen’ (lees: prijzen) zal worden gezorgd!

We sluiten af met een borrel.

Hoe kom je in aanmerking? Heel simpel:

  • Je bent student en zit in het 3e studiejaar of in de masterfase van je WO opleiding. Je kunt programmeren in een taal naar keuze (bijvoorbeeld: Java, C#(.NET). C++, Javascript, SQL, R, Python, SAS, Qlickview). Je mag je per persoon inschrijven of in teams van twee of drie;

    OF:
  • Je studeert Fiscaal Recht of Fiscale Economie en zit in het 3de studiejaar of in de masterfase en je bent sterk geïnteresseerd in innovatie. 

Daarnaast beschik je over sterke analytische vaardigheden en bent nieuwsgierig hoe innovatie een impact zal hebben op de werkzaamheden van de toekomst. Dit is dé manier om op een informele doch inhoudelijke en intensieve wijze Deloitte beter leren kennen én kans te maken op een werkstudentschap bij Deloitte Tax & Legal. 

Selectieprocedure

  • Inschrijven voor het event kan t/m 5 mei;
  • Na je inschrijving ontvang je op 7 mei een reactie van ons;
  • Hierna hoor je van ons of je definitief wordt uitgenodigd voor het Tech Startup Challenge event op 23 en 24 mei!  
Naar boven