Women in Consulting Week - Speeddates

  • 31 mei 2021 - 04 juni 2021

Wij geloven dat werken bij Deloitte Consulting eindeloze mogelijkheden biedt voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. Deloitte streeft ernaar om Deloitte de voorkeurswerkplek te maken voor vrouwelijk talent. Op dit moment is er een onevenwichtige genderverhouding in het bedrijfsleven, terwijl er een overvloed is aan vrouwelijk talent in de arbeid/talentpool. Bij Deloitte zijn we erg gefocust op diversiteit & inclusie en we willen deze kloof graag dichten. Tijdens de Women in Consulting week komen we samen, geven we een inkijkje in ons werk en delen we onze ervaringen in een corporate omgeving.

Elke dag zullen we ons richten op verschillende divisies binnen Consulting. De inhoud zal elke dag anders zijn en je krijgt ook de kans om vragen te stellen. Let op: alle evenementen tijdens deze week zullen virtueel plaatsvinden. Wanneer je je inschrijft, ontvang je een link naar het evenement voor de door jou gekozen datum(s). Deze link zal vóór maandag 31 mei worden gedeeld.

Ben je (ook) geïnteresseerd om één-op-één kennis te maken met onze consultants? Dat kan tijdens onze virtuele speeddates aan het einde van elke dag. Maandag tot en met donderdag tussen 17.30 en 18.00 en op vrijdag tussen 17.00 en 17.30.

Voor wie is dit evenement?

Voor vrouwelijke studenten en vrouwen die zijn afgestudeerd tussen 2014 en 2021.
Schrijf je in voor donderdag 27 mei.

Speeddates

Na elke dag, tijdens de Women in Consulting week (31 mei t/m 4 juni), kun je onze teams nog beter leren kennen. Op basis van jouw informatie maken we een match met iemand binnen een specifiek team, waarmee je 10 minuten gaat videobellen. De speeddates vinden plaats na het algemene programma. Op maandag tot en met donderdag is er ruimte tussen 17.30 en 18.00 en op vrijdag tussen 17:00 en 17:30.

Om je in te schrijven voor de speeddate kun je het gebied selecteren waarin je geïnteresseerd bent. Er is ook een mogelijkheid om je voor meer gebieden in te schrijven. Houd er rekening mee dat je alleen met mensen uit een bepaald gebied kunt praten op de toegewezen dag. Bijvoorbeeld Human Capital op dinsdag.

Schrijf je hier in voor de speeddates:

Meer informatie

Marlou Tuijl
mtuijl@deloitte.nl
+31 (0)6 5008 8403

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven