Studenten

Tijdens je studie heb je vast wel eens een Eureka-moment beleefd. Als je titel (straks) binnen is wil je natuurlijk dat jouw ideeën ook een kans krijgen in je werk. Droom jij van een topbaan bij een multinational of de overheid, dan is er maar één antwoord mogelijk: Deloitte.

De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan bij Deloitte. En dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Bij Deloitte is de ambitie letterlijk voelbaar en dat motiveert. Je leert snel, je groeit snel en stijgt boven jezelf uit.

  • Deloitte Technology Traineeship

Oriëntatiemogelijkheden

Traineeships

Net (of bijna) afgestudeerd, klaar om te starten met werken maar wil je nog van verschillende bedrijfsonderdelen leren? Dan is een van onze traineeships wellicht iets voor jou.

Evenementen

Deloitte organiseert het hele jaar door diverse activiteiten waar je als student ons werk en onze cultuur persoonlijk kunt ervaren.

Meewerkstages

Voor 3e- en 4e-jaars studenten hebben we meewerkstages binnen al onze vakgebieden. Een meewerkstage is bedoeld om te kijken of werken bij Deloitte bij jou past. Tijdens een meewerkstage werk je altijd in een team en voer je taken uit die bij het échte werk horen. Je krijgt een mentor die je begeleidt en bij wie je terecht kunt met vragen.

Scriptie-/afstudeerstages

Om je studie af te ronden, is een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie noodzakelijk. Je kunt dat bij ons op kantoor doen, zodat je meteen de sfeer bij Deloitte kunt proeven. Je krijgt een werkplek en laptop tot je beschikking en natuurlijk krijg je ook professionele begeleiding van een van onze mensen uit de praktijk. Als je zelf een afstudeeropdracht geformuleerd hebt, kun je daarmee bij ons aan de slag. Je werkt niet alleen aan je scriptie, je maakt ook de werkzaamheden in je vakgebied van dichtbij mee en je kunt mee naar onze cliënten. En misschien kun je na je afstuderen direct bij ons starten.

Business Courses

In een korte periode kennismaken met de klanten, werknemers en werkzaamheden bij Deloitte? Ga dan mee op een van onze business courses!

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven