Traineeships

Strategy & Operations Traineeship

Wil jij jouw potentieel ontdekken bij Deloitte Consulting? Onze consultants helpen onze klanten door de lastigste en meest complexe problemen op te lossen. Wij focussen op het vertalen van strategie naar praktijk en jij kan als Strategy & Operations Trainee hier onderdeel van uitmaken en jezelf razendsnel ontwikkelen binnen Deloitte!

  • Deloitte Strategy & Operations Traineeship

What’s in it for me?

  • In drie periodes van zes maanden werk je in 3 teams en ga je uitdagende projecten aan bij (internationale) top opdrachtgevers;
  • Jij bent regisseur van jouw eigen carrière; je krijgt een persoonlijke coach toegewezen waarmee jij je leerdoelen en ontwikkelplan samenstelt;
  • Samen met de andere S&O trainees, doorloop je een specifiek trainingsprogramma wat zal werken als een kick-start van jouw carrière;
  • Werken bij Deloitte betekent: ‘Work hard, play hard’. Naast het werken aan uitdagende opdrachten zijn er genoeg mogelijkheden voor learning en fun (zowel tijdens als buiten het Traineeship programma);
  • “On the Job” leren staat centraal waarbij de focus ligt op het toepassen van de Deloitte methodieken, terwijl je nauw samenwerkt met de project manager en andere teamleden in een multidisciplinair team;

Onze visie

Wij bieden naast onze reguliere vacatures een uniek Strategy & Operations Traineeship wat dé kans is om kennis te maken met de verschillende specialisaties binnen Deloitte in jouw vakgebied. Je werkt direct voor en met klanten en wordt uitgedaagd om met ‘out of the box’ oplossingen te komen. Binnen anderhalf jaar ga je werken binnen de teams Business Model Transformation, Business Process Transformation en Supply Chain Strategy. Het traineeship biedt jou de mogelijkheid om jezelf breed te ontwikkelen en een boost te geven aan jouw carrière binnen Deloitte.

Waar en wanneer kun je starten?

Onze Strategy & Operations Trainees werken vanuit kantoor The Edge in Amsterdam, maar zullen in de dagelijkse praktijk veel bij klanten door het hele land en internationaal werken. Het traineeship start in september.

Hoe ziet het roulatieschema eruit?

Samen met een coach bepaal jij wat het eerste team is waarvoor jij je gaat inzetten. Vervolgens rouleer je om de 6 maanden naar een ander team. Uiteindelijk weet je waar jij het beste past en welk team jou de meeste uitdaging kan bieden. Na het afronden van het S&O Traineeship zal je – samen met jouw coach, en de leiders van de drie teams – definiëren in welk team je jouw carrière wil voortzetten.

In een periode van 18 maanden maak je kennis met drie teams binnen Consulting:
 

  • Business Model Transformatie (BMT): 

BMT ondersteunt klanten vanaf de strategie tot en met de implementatie. Het analyseren en ontwerpen van business- en exploitatiemodellen, operationele kostenstructuren, sourcingmodellen en locatiestrategieën. Onze consultants optimaliseren en implementeren deze samen met de klant om hun strategie te realiseren.
 

  • Business Process Transformation (BPT): 

Het Business Process Transformation-team heeft een diepgaand inzicht in de kernactiviteiten van de organisaties van onze klanten in allerlei verschillende sectoren. Met behulp van data driven tools en met de nieuwste Artificial Intelligence technologieën helpen zij klanten om hun kernprocessen te verbeteren en te optimaliseren. 
 

  • Supply Chain Strategy:

Het Supply Chain Strategy team richt zich op het leveren van uitdagende projecten over de gehele supply chain. Typische projecten zijn het creëren van een supply chain strategie, netwerk (re-)design, supply chain planning, logistiek & distributie, en sourcing & procurement. 

Wie kunnen zich aanmelden?

Onze Strategy & Operations Trainees hebben een afgeronde universitaire master in een relevante studierichting (b.v. Business Administration, Operations & Supply Chain Management, Technische opleiding). Wij vinden het daarnaast belangrijk dat je een teamspeler bent die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten heeft ontplooid op de universiteit of bij een studie-, studenten-, of sportvereniging. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Meer informatie?

Neem contact op met onze recruiter:

Marlou Tuijl
Tel.: +31650088403
E-mail: mtuijl@deloitte.nl

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven