Tessa Engelsing

Na een leuke en actieve studententijd in Amsterdam ben ik dit jaar begonnen bij Deloitte als University Recruiter. Na enkele commerciële stages -in de FMCG en commerciële vastgoed sector- te hebben gelopen als onderdeel van de Hotelschool The Hague in Amsterdam, is het voor mij een logische keuze geweest om een andere richting te kiezen en bij Deloitte recruitment te gaan werken.

Als University Recruiter beheer ik de relaties met, en ben ik aanspreekpunt voor de studenten-, studieverenigingen en faculteiten gerelateerd aan de ‘Key Universiteiten’. Daarnaast kan de breder oriënterende student bij mij terecht met vragen over zijn of haar mogelijkheden bij Deloitte.

Ik vind het mooi dat ik in mijn huidige functie, mijn opgedane ervaring binnen de (zakelijke) dienstverlenende sector kan samenbrengen met mijn hospitality mindset; waarbij de klant altijd centraal staat.

In mijn vrije tijd ben ik op het hockeyveld te vinden en zeil ik ook erg graag. Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk om veel tijd met vrienden en familie door te brengen!

LinkedIn van Tessa
E-mail Tessa
Bel Tessa: +31612355983

Naar boven