Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

What impact will you make?

Topsporter

Ben jij topsporter en wil je al tijdens je sportcarrière kennis maken met het bedrijfsleven om je zo voor te bereiden op een leven na(ast) de sport? Lees hier verschillende verhalen van 'Topsporters bij Deloitte'.

Seve van Ass - Hockeyer Nederlands Elftal en Hockeyclub Rotterdam

Seve van Ass is hockeyer in het Nederlands elftal en bij Hockeyclub Rotterdam én werkzaam bij Deloitte binnen Accountacy & Advies.

"Hockey voor mij staat al een hele lange tijd op nummer 1. Als topsporter is het belangrijk om dat ook als prioriteit te hebben, maar topsport houdt een keer op en ik vind het belangrijk om daarna door te ontwikkelen en wat van je maatschappelijke carriere te maken. Daarom is het heel belangrijk in mijn beleving om tijdens je sport daar al een start aan te geven. Bij Deloitte heb ik flexibiliteit gevonden om sport nog steeds op nummer 1 te kunnen hebben." 

Larissa Meijer - oud-international en keepster Oranje Rood

Larissa Meijer is hockeyer bij Hockeyclub Oranje Rood in Eindhoven en oud-international. Bij Deloitte werk ze als Operational Risk & Transformation consultant binnen Risk Advisory.

Bekijk de verhalen van andere topsporters die bij Deloitte werken

Topsport en Deloitte is een bewezen combinatie. Hieronder een aantal voorbeelden:

"De ervaring die ik op het hockeyveld opdoe, is nuttig binnen mijn werk en visa versa."
Lees verder
"I enjoy working at Deloitte because it gives me the possibility of pursuing a high-performing professional career next to a sporting career."
Lees verder

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte jobmail
Naar boven