Topsporter bij Deloitte

What impact will you make?

Ben jij topsporter en wil je al tijdens je sportcarrière kennis maken met het bedrijfsleven om je zo voor te bereiden op een leven na(ast) de sport? Lees hier verschillende verhalen van 'Topsporters bij Deloitte'.

Jan van der Bij - roeier

  • Deloitte x Topsport: Jan van der Bij

Jan van der Bij is roeier en werkt daarnaast bij Deloitte op de Audit afdeling. 

"Roeien is voor mij het belangrijkste deel van mijn leven. Het mooie van Deloitte zijn de mensen. De cultuur die er heerst en het samen willen presteren naar het maximale. Dat is de connectie die ik ook heel erg zie tussen de topsport die ik beoefen, en hetgene wat ik in mijn carrière ook graag doe. 

De toekomst ziet er voor mij als volgt uit. Dit jaar kwalificeren voor de Spelen, daarna naar Tokio gaan en een podiumplaats veroveren. Dat is prioriteit. En dat ik daarnaast een prachtige carriere tegemoet kan zien bij Deloitte is alleen maar geweldig."

Xavier Mous - keeper bij SC Cambuur

Xavier Mous is keeper bij SC Cambuur. Daarnaast werkt hij als Tax Analyst bij Deloitte in Leeuwarden. 

"Bij Deloitte zijn ze heel flexibel. Afgestemd op mijn voetbalschema maak ik de uren door de week. Voor mij is de combinatie topsport en werken hartstikke goed te doen op deze manier."

Larissa Meijer - oud-international en keepster Oranje Rood

Larissa Meijer is hockeyer bij Hockeyclub Oranje Rood in Eindhoven en oud-international. Bij Deloitte werk ze als Operational Risk & Transformation consultant binnen Risk Advisory.

"Topsporters zijn interessant voor werkgevers, omdat ze andere kwaliteiten ontwikkelen. De belangrijkste is misschien wel het constant bezig zijn om beter te worden en toewerken naar doelen en prestaties, dankzij doorzettingsvermogen en discipline. Die continue drive om jezelf te verbeteren is, denk ik, erg nuttig binnen Deloitte".

Lees hier het hele verhaal van Larissa.

Bekijk de verhalen van andere topsporters die bij Deloitte werken

Topsport en Deloitte is een bewezen combinatie. Hieronder een aantal voorbeelden:

"De ervaring die ik op het hockeyveld opdoe, is nuttig binnen mijn werk en visa versa."
Lees meer
"I enjoy working at Deloitte because it gives me the possibility of pursuing a high-performing professional career next to a sporting career."
Lees meer
"Soms heb je elkaar harder nodig op het werk dan je denkt. Schroom dan niet om hulp te vragen en jezelf kwetsbaar op te stellen."
Lees meer
Fergus Kavanagh
"Wat ik absoluut niet mis zijn de trainingssessies om zes uur ‘s ochtends, maar de reizen en toernooien zal ik wel missen."
Lees meer
Ronald Brouwer
"Een voordeel van het Deloitte topsportprogramma is dat ik mijn werk als video-analist bij Oranje mag voortzetten."
Lees meer

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
Naar boven