Audit (Accountancy)

Efficiënt en transparant.

Wil je aan de slag als innovatieve accountant voor beursgenoteerde multinationals, (middel)grote bedrijven of opdrachtgevers in de publieke sector? Dan is Deloitte Audit & Assurance jouw plek. Bij ons kun je in je eigen regio werken, maar ook vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven. Je verdiept je bijvoorbeeld in de administratieve organisatie, interne controle, corporate governance en risicomanagement.

  • Veranderen vanuit de inhoud

Audit & Innovatie

Accountancy verandert razendsnel. Wij lopen graag voorop bij veranderingen. Daarom investeren we continu in innovatie. We hebben een vernieuwende controleaanpak die technologische innovaties integreert, de kwaliteit verbetert en jouw werk als accountant afwisselend en uitdagend maakt. De basis is data analytics. Daarmee ontsluiten en analyseren we relatief eenvoudig een grote hoeveelheid data uit de financiële administratie. In een dynamisch dashboard krijgen wij en onze klanten inzicht in de cijfers, afwijkingen en trends. Veel – toonaangevende - cliënten kiezen voor ons omdat we zo innovatief zijn.

Ik ben een vrouw en draag een hoofddoek. Gelukkig is het standpunt van Deloitte heel duidelijk: je bent welkom zoals je bent.
Lees meer

Audit & Uitdagend werk

Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën. Dat betekent dat je jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden maximaal ontwikkelt bij ons. Ook zijn er geregeld mogelijkheden om in het buitenland te gaan werken. Je leert in hoog tempo veel over alle aspecten van grote organisaties en werkt in afwisselende teams met jonge en ambitieuze collega's. De combinatie werken en studeren en de steile leercurve geven jouw functie een extra dimensie.

Audit & Learning & Development

Audit quality, teaming en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons voorop. Je persoonlijke buddy helpt je met je leer- en ontwikkelplan op maat. Een belangrijk deel bestaat uit trainingen en cursussen met collega’s, maar er is ook een individueel gedeelte, met continue begeleiding. Als WO- of HBO-starter krijg je de eerste twee jaar van je carrière intensieve begeleiding, training en opleiding. Je wordt letterlijk gelanceerd! Om de top te bereiken, start je vanaf dag één met de RA-opleiding. Als je internationale ambities hebt, kun je je kwalificeren voor internationale opleidingen als International Executive Master of Accounting (IEMA) of Chartered Certified Accountant (ACCA). Wij zorgen ervoor dat jij de juiste opleidingen kunt doen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen, zoals vakinhoudelijke en industriespecifieke training. Daarnaast kun je gebruik maken van onze brede E-learning omgeving en het grote cursusaanbod van de Deloitte University.

  • Global Young Audit Forum

Audit & Informele en collegiale werkomgeving

Een ding is zeker: een meer afwisselende werkomgeving dan onze controlepraktijk vind je nergens anders. De meeste werkzaamheden voeren we direct bij onze cliënten uit. De sfeer is informeel, toegankelijk en lekker nuchter. En er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Denk aan bedrijfsvoetbal en hockey, squashen en hardlopen, maar ook aan borrels en uitjes.

Binnen het Audit (Accountancy) vakgebied kun je kiezen voor de Audit & Assurance praktijk of Non-Assurance.

Audit & Assurance

Audit Assurance kent 4 Service Areas: Public, Private, International & Financial Services, Listed & PCAOB. Als je bij ons komt werken hoef je niet te kiezen tussen deze services areas, je kunt in jouw regio voor onze klanten voor al deze service lines werken, zodat je kunt bepalen waar jij het beste tot jouw recht komt. Later in je carrière ga je je meer specialiseren in een  van deze gebieden.

 

Non-Assurance

Service Areas binnen Audit (Accountancy) assurance & advisory praktijk

Audit Advisory

Ben jij een ambitieuze en ondernemende accountant die ook aan de slag wil met Advisory? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten voor audits én daarnaast adviseren? Maak dan kennis met Deloitte Audit Advisory.

Public

De Public Sector omvat 46% van het BNP. Hier maak je een “ impact on society”. Onze klanten bevinden zich in de segmenten Zorg, onderwijs, rijksoverheid, lokale en regionale overheid en woningcorporaties.

Private

De Private Sector wordt ook wel de “motor van de Nederlandse economie” genoemd. Kenmerkend zijn de lange termijn doelen, stabiliteit en loyaliteit. Onze klanten zijn familiebedrijven en High Net Worth individuals, Private Equity owned businesses en Private companies inclusief Small Listed entities.

International & Finance Services

Bij de International & Financial Services Sector werk je voor ons wereldwijde Deloitte network en voor toonaangevende financiële instellingen. Denk daarbij aan Fortune 500 internationale bedrijven en banken, verzekeringsmaatschappijen, hotels, vastgoed- en pensioenfondsen.

Listed & PCAOB

In de Listed & PCAOB Sector worden de grote beursgenoteerde klanten uit Nederland en Amerika bediend. Dit zijn bedrijven genoteerd aan de AEX en AMX en US-listed bedrijven.

Service Areas binnen non-assurance Audit (Accountancy)

MKB Accountancy & Advies

De dienstverlening van Non-Assurance richt zich op het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf. Dit varieert van een horecaonderneming, uitgever of makelaarskantoor tot een productiemaatschappij. Je duikt met de klant in zijn financiële bedrijfsvoering en adviseert waar nodig. Je werkt samen in kleine teams en bouwt je ervaring op door te leren van collega's. Doorgroei is eerder regel dan uitzondering.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven