Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Audit (Accountancy)

Efficiënt en transparant.

Wil je aan de slag als innovatieve accountant voor beursgenoteerde multinationals, (middel)grote bedrijven of opdrachtgevers in de publieke sector? Dan is Deloitte Audit jouw plek. Bij ons kun je in je eigen regio werken, maar ook vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven. Je verdiept je bijvoorbeeld in de administratieve organisatie, interne controle, corporate governance en risicomanagement en zit, zeker binnen Regio Audit, al snel aan tafel met de beslissingsbevoegden bij jouw klanten.

  • Veranderen vanuit de inhoud

Audit & Innovatie

Accountancy verandert razendsnel. Wij lopen graag voorop bij veranderingen. Daarom investeren we continu in innovatie. We hebben een vernieuwende controleaanpak die technologische innovaties integreert, de kwaliteit verbetert en jouw werk als accountant afwisselend en uitdagend maakt. De basis is data analytics. Daarmee ontsluiten en analyseren we relatief eenvoudig een grote hoeveelheid data uit de financiële administratie. In een dynamisch dashboard krijgen wij en onze klanten inzicht in de cijfers, afwijkingen en trends. Veel – toonaangevende - cliënten kiezen voor ons omdat we zo innovatief zijn.

‘Uiteindelijk is mijn doel om (medische) apps met een audit statement van Deloitte in de stores te zien.’
Lees verder

Audit & Uitdagend werk

Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën. Dat betekent dat je jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden maximaal ontwikkelt bij ons. Als je kiest voor Core Audit, kun je zelfs eventueel in het buitenland gaan werken. Je leert in hoog tempo veel over alle aspecten van grote organisaties en werkt in afwisselende teams met jonge en ambitieuze collega's. De combinatie werken en studeren en de steile leercurve geven jouw functie een extra dimensie.

Audit & Learning & Development

Persoonlijke ontwikkeling, audit quality en teaming staan bij ons voorop. Je persoonlijke buddy helpt je met je leer- en ontwikkelplan op maat. Een belangrijk deel bestaat uit trainingen en cursussen met collega’s, maar er is ook een individueel gedeelte, met continue begeleiding. Als WO- of HBO-starter krijg je de eerste twee jaar van je carrière intensieve begeleiding, training en opleiding. Je wordt letterlijk gelanceerd! Om de top te bereiken, start je vanaf dag één met de RA-opleiding. Als je voor Core Audit kiest en internationale ambities hebt, kun je je kwalificeren voor internationale opleidingen zoals IEAMA en ACCA. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste opleidingen kunt doen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen, zoals vakinhoudelijke en industriespecifieke training. Daarnaast kun je gebruik maken van onze brede E-learning omgeving en het grote cursusaanbod van de Deloitte University.

“Iedere medewerker mag 1% van zijn uren per jaar besteden aan activiteiten van de Deloitte Impact Foundation.”
Lees verder

Audit & Informele en collegiale werkomgeving

Een ding is zeker: een meer afwisselende werkomgeving dan onze controlepraktijk vind je nergens anders. De meeste werkzaamheden voeren we direct bij onze cliënten uit. De sfeer informeel, toegankelijk en lekker nuchter. En er is ook tijd voor gezelligheid. Denk aan bedrijfsvoetbal en hockey, squashen en hardlopen, maar ook aan borrels en uitjes.

Service Areas binnen Audit (Accountancy)

Audit Advisory

Ben jij een ambitieuze en ondernemende accountant die ook aan de slag wil met Advisory? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten voor audits én daarnaast adviseren? Maak dan kennis met Deloitte Audit Advisory.

Nationale Markt

Onze Nationale Markt praktijk in Rotterdam bestaat uit twee teams met elk hun eigen klantenpakket, namelijk het Mid Market team en het team van de Public Sector. Wanneer je binnen onze Nationale Markt praktijk start is het mogelijk om in beide teams te werken en met verschillende soorten klanten in contact te komen. Het is ook mogelijk om exclusief voor een van beide teams te werken.

Core Audit

Wil je aan de slag als innovatieve accountant voor beursgenoteerde multinationals? Dan is onze afdeling Core Audit (onze Internationale Praktijk) jouw plek. Vanuit kantoor Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven werk je voor zowel Nederlandse ondernemingen als buitenlandse bedrijven met een Nederlandse vestiging. Je verdiept je bijvoorbeeld in de administratieve organisatie, interne controle, corporate governance en risicomanagement en verzorgt de controle van jaarrekeningen en overige financiële verantwoordingen.

Accountancy & Advies

Accountancy & Advies (voorheen SME) maakt onderdeel uit van de accountancypraktijk van Deloitte, onze Audit function. De dienstverlening van Accountacy & Advies richt zich op het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf, van een horecaonderneming, uitgever of makelaarskantoor tot een productiemaatschappij. Je duikt met de klant in zijn financiële bedrijfsvoering en adviseert waar nodig. Je werkt samen in kleine teams en bouwt je ervaring op door te leren van collega's. Doorgroei is eerder regel dan uitzondering.

Business Process Solutions

Business Process Solutions (BPS) is een relatief jonge en snelgroeiende serviceline binnen Deloitte. Onze professionals adviseren en ondersteunen (internationale) opdrachtgevers bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze hoogwaardige praktijkkennis, gedrevenheid en kwaliteit. Durf jij de uitdaging aan? Beschik jij over expertise, houd je van uitdagingen, ben je ambitieus, commercieel ingesteld en innovatief? Kom dan onze praktijk versterken!

CTRL

Ctrl is een zelfstandige op innovatie gerichte business unit binnen Deloitte en bestaat uit 20 enthousiaste en professionele collega’s. Ctrl richt zich op online dienstverlening via een innovatief online platform en heeft de ambitie om het grootste online samenwerkingsplatform voor de zakelijke markt te worden. De sfeer binnen het team kan het beste worden neergezet als een creatieve en eigenwijze Start-Up met de mogelijkheden van een corporate.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte jobmail
Naar boven