Audit (Accountancy)

Audit Advisory

Ben jij een ambitieuze en ondernemende accountant die ook aan de slag wil met Advisory? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten voor audits én daarnaast adviseren? Maak dan kennis met Deloitte Audit Advisory. Het Deloitte Audit Advisory Team biedt haar klanten uiteraard kwalitatieve audits. Daarnaast gaan wij ook aan de slag met aan audit gerelateerde vraagstukken op het gebied van verslaggeving en internal control vraagstukken. Je gaat je dus echt breder ontwikkelen!   

Audit Advisory & Innovatie

Innovatie in Audit Advisory kom je op twee manieren tegen:
1. In de audit praktijk werken we met een aantal slimme tools gericht op data analyse en door de technologische ontwikkelingen zien wij steeds weer nieuwe tools die wij inzetten in de audit praktijk 
2. In de advisory praktijk wordt er een beroep gedaan op jouw innovatief denken; complexe vraagstukken terugbrengen tot de kern.  

Audit Advisory & Uitdagend werk

De combinatie van werkzaamheden vraagt niet zomaar om accountants. Dit vraagt om accountants die meer willen! Accountants die in een breder perspectief willen werken, complexe abstracte vraagstukken kunnen uitwerken en deze vertalen naar pragmatische operationele oplossingen. Maar dit niet alleen, juist in intensieve samenwerking met de klant.
Hoe ziet dat er dan uit? Denk aan strategische adviezen aan klanten op het gebied van verslaggevings- en in control vraagstukken. Maar ook mede zorgdragen voor de planning, uitvoering en rapportering van een aantal audit cliënten.

Audit Advisory & Learning & Development

Simpel gezegd, werken bij Audit Advisory biedt je optimale diversiteit in jouw rol als accountant. Je werkt aan zowel Audit als Audit gerelateerde opdrachten, je werkt voor grote private en public klanten. Je werkt dus ook actief aan business development. Samengevat; jij creëert jouw audit carrière.

Audit Advisory & Informele en collegiale werkomgeving

Het Audit Advisory team is een nieuw en zal op korte termijn uitgroeien naar een enthousiast en multidisciplinair team. Waarin we op zoek zijn naar ambitieuze ondernemers, pragmatische sterke relatiebouwers, waarbij je daarnaast een aantal controle cliënten bedient die van jouw doortastendheid en een rechte rug vragen. Het team werkt nauw samen met zowel collega’s van Audit als collega’s van Risk.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven