Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Audit (Accountancy)

Business Proces Solutions

Business Process Solutions (BPS) is een relatief jonge en snelgroeiende serviceline binnen Deloitte. Onze professionals adviseren en ondersteunen (internationale) opdrachtgevers bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze hoogwaardige praktijkkennis, gedrevenheid en kwaliteit. Durf jij de uitdaging aan? Beschik jij over expertise, houd je van uitdagingen, ben je ambitieus, commercieel ingesteld en innovatief? Kom dan onze praktijk versterken!

Finance en Accounting
De Finance & Accounting tak levert hoogwaardige diensten, veelal op interim basis, binnen het gehele spectrum van finance, accounting en control. In onze BPS praktijk werken professionals met verschillende achtergronden: accountants, controllers, bedrijfskundigen, IT professionals en tal van vakspecialisten.

Reporting
Het team International Markets and Client Services (IMCS) is een gespecialiseerd reporting team, dat internationale groepen met entiteiten die in Nederland geregistreerd zijn ondersteunt. We bieden services als het opstellen van jaarrapporten in overeenstemming met de Nederlandse GAAP, de US GAAP of de IFRS. Dit is inclusief publicatie van rapporten voor het indienden en opstellen van de algemene voorwaarde van de Algemene Vergadering. Je collega's hebben uiteenlopende internationale ervaring met specifieke internationale kennis die er voor zorgt dat we internationale best practices neer kunnen zetten.

Audit Support
(Inhouse) accountants leveren vanzelfsprekend graag top kwaliteit audits. De accountants van BPS helpen met advies en praktische ondersteuning bij audits, kwaliteitsbeoordelingen op audits en het coachen van audit teams.

Project en technology services
Door de toename van automatisering van financiële processen en administraties vragen onze cliënten ons om ondersteuning op het snijvlak van Finance en IT. Onze professionals hebben zowel een financiële als een IT achtergrond. Onze kracht ligt in de uitvoerende fase van een IT project, zoals bijvoorbeeld tijdens de implementatie, bij procesoptimalisatie /–integratie en workflowmanagement, het ontwikkelen en optimaliseren van geautomatiseerde rapportagetools, PMO ondersteuning en ondersteuning bij software-implementaties en upgrades.

 

Vakgebieden BPS professionals

Pas jij bij BPS? Wij bieden uitdagende functies in bovengenoemde vakgebieden voor:

  • HBO-ers en WO-ers met een (internationale) finance, accountancy en/of control opleiding;
  • RA’s, AA’s en RC’s;
  • Bedrijfskundigen.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte jobmail
Naar boven