Audit (Accountancy)

Core Audit

Wil je aan de slag als innovatieve accountant voor beursgenoteerde multinationals? Dan is onze afdeling Core Audit (onze Internationale Praktijk) jouw plek. Vanuit kantoor Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven werk je voor zowel Nederlandse ondernemingen als buitenlandse bedrijven met een Nederlandse vestiging. Je verdiept je bijvoorbeeld in de administratieve organisatie, interne controle, corporate governance en risicomanagement en verzorgt de controle van jaarrekeningen en overige financiële verantwoordingen.

Core Audit & Innovatie

Accountancy verandert razendsnel. Wij lopen graag voorop in deze veranderingen. Daarom investeren we continu in innovatie. We hebben een vernieuwende controleaanpak die technologische innovaties integreert, de kwaliteit verbetert en jouw werk als accountant afwisselend en uitdagend maakt. De basis is data-analyse. Daarmee ontsluiten en analyseren we relatief eenvoudig een grote hoeveelheid data uit de financiële administratie. Veel – toonaangevende - klanten kiezen daarom voor ons.

Core Audit & Uitdagend werk

Wij werken voor veel verschillende klanten en industrieën. Het internationale karakter van onze afdeling en klantenpakket bieden je de mogelijkheid om in het buitenland te werken. Je kijkt via de complexe en uitdagende jaarrekening met een helicopterview naar toonaangevende organisaties en leert daardoor veel over alle aspecten van grote organisaties. Je beperkt je dus niet tot één afdeling, land of productgroep. Daarnaast werk je in afwisselende teams met jonge en ambitieuze collega's. Vaak richt jij je op een beperkt aantal onderdelen van de Audit, zodat je je ontwikkelt tot een specialist met diepgang. De combinatie werken en studeren en de steile leercurve geven jouw functie een extra dimensie.

Core Audit & Learning & Development

Als WO- of HBO-starter krijg je de eerste twee jaar van je carrière intensieve begeleiding, training en opleiding. Je wordt letterlijk gelanceerd. Om de top te bereiken, start je vanaf dag één met de RA-opleiding. Als je internationale ambities hebt, kun je je kwalificeren voor internationale opleidingen zoals IEMA en ACCA. Deloitte biedt jou daarnaast een persoonlijk opleidingsprogramma dat bestaat uit trainingen en cursussen met collega’s, maar ook uit een individueel gedeelte, met continue begeleiding. Wij faciliteren opleidingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen, zoals vakinhoudelijke en industriespecifieke trainingen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze brede E-learning omgeving en het grote cursusaanbod van de Deloitte University. Ook volg je trainingen in het buitenland, waarbij je kennismaakt met buitenlandse Deloitte-kantoren en collega's. Na twee tot drie jaar ben je een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van juniorcollega’s. Als experienced hire krijg je een fit-for-purpose opleidings- en trainingstraject dat aansluit bij je persoonlijke omstandigheden en ambities.

Core Audit & Informele en collegiale werkomgeving

Een ding is zeker: een meer afwisselende werkomgeving dan onze controlepraktijk vind je nergens. De meeste werkzaamheden voeren we direct bij onze klanten uit. De samenstelling van de controleteams verschilt per opdracht. Je werkt dus steeds samen met andere collega's in vaak grote en multidisciplinaire teams. De sfeer is informeel, toegankelijk en lekker nuchter. We voetballen, hockeyen, squashen en doen aan hardlopen. Daarnaast zijn er borrels, diners, de ‘end of season bbq’ en het jaarlijkse skiweekend.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven