Accountancy

MKB Accountancy & Advies

De expertise binnen het team van MKB Accountancy & Advies beslaat uiteenlopende onderwerpen van accountancy en belastingadvies tot financiële advisering en M&A in het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf. Hiermee kunnen wij mkb-ondernemers een breed en geïntegreerd dienstenpakket aanbieden. De kantoren van Deloitte staan door heel Nederland verspreid en op ieder kantoor vind je dan ook onze mkb-specialisten.

MKB Accountancy en Advies & Uitdagend werk

Bij MKB Accountancy & Advies heeft iedereen, vanaf starter tot partner, regelmatig en persoonlijk contact met de cliënten, vaak met de eigenaar zelf of met de financieel directeur. Vanaf dag een werk je rechtstreeks voor klanten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een tevreden klant en jouw ontwikkeling staan centraal! Wil je meer weten over wat MKB Accountancy & Advies voor klanten doet? Lees het hier.

Het MKB trekt mij aan omdat je dicht bij de ondernemer staat en samen een strategie uitzet om te komen tot passende oplossingen voor de onderneming.
Lees meer

MKB Accountancy en Advies & Learning en development

Bij MKB Accountancy & Advies word je begeleid door een coach en werk je in klein samengestelde teams, waardoor je vanaf de start van jouw carrière direct en persoonlijk contact hebt met de klant. Omdat je collega’s verspreid zitten over Nederland, zul je binnen je eigen regio ook wel eens op een ander kantoor werken. Daardoor en doordat we geregeld een landelijk Learning event organiseren, wissel je ervaringen uit met je collega’s uit het hele land!

MKB Accountancy en Advies & Informele en collegiale werkomgeving

We maken binnen de teams ook tijd vrij voor ontspanning: de tafelvoetbaltafel wordt rondom de lunchpauzes veelvuldig gebruikt en periodiek organiseren we teamuitjes. Je zal gaan werken in teamverband en op verschillende locaties. Een dag zal daarom ook nooit hetzelfde zijn!

Ons werkgebied als ondernemende adviseur wordt steeds groter en om die reden ben ik mijzelf gaan verbreden met bedrijfskundige kennis.
Lees meer

Offerings binnen MKB Accountancy en Advies

Wij bieden mkb-ondernemers een brede dienstverlening aan via een aantal proposities. Jouw werkzaamheden hangen af van je specialisme en ambitie. Naast reguliere boekhoudservices bieden we een breed scala aan adviesdiensten, waaronder fusies en overnames, belastingadvies, compliance en financiële ondersteuning. We werken voortdurend aan het optimaliseren van de mix van diensten die we aanbieden om onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen met hun grootste uitdaging. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor de klant, als controller, deskundig adviseur en/of fiscaal genie. Daarnaast richten wij ons ook op startups en scale-ups en hebben wij een team met een focus op de supermarkten branche.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven