Audit (Accountancy)

Nationale Markt

Wil jij in je eigen regio werken voor een groot internationaal bedrijf? Dan is Nationale Markt jouw plek. Met kantoren door het hele land zijn we overal in Nederland vertegenwoordigd. Onze klanten zitten immers ook overal. Bij ons werk je voor middelgrote en grote klanten die worden geleid door een of meer directeuren-grootaandeelhouders (DGA’s), voor wie je al snel de sparringpartner bent. Ook hebben wij een groot aantal opdrachtgevers in de publieke sector. Voor hen werk je aan opdrachten met een directe maatschappelijke impact. Je kijkt naar de financiële én de bestuurlijke aspecten van deze organisaties.

Nationale Markt & Innovatie

Als accountant weet je één ding zeker: je werk verandert in een hoog tempo. Wij lopen graag voorop in deze veranderingen. Daarom investeren we continu in innovatie. Met als resultaat een vernieuwende controleaanpak die technologische innovaties integreert, de kwaliteit verbetert, en zeker niet onbelangrijk: jouw werk afwisselend en uitdagend maakt. De focus ligt steeds meer op data analytics, big data en je adviesrol als accountant.

Nationale Markt & Uitdagend werk

Werken bij ons betekent: veel afwisseling. Je werkt voor Deloitte als grote en internationale organisatie, terwijl je klanten helpt binnen je eigen regio in kleine tot middelgrote teams. Je wisselt bijna wekelijks van klant, waardoor je veel verschillende klanten kunt bedienen en analyseren. Die afwisseling van klanten, sectoren en wet- en regelgeving zorgt ervoor dat je je aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden maximaal ontwikkelt. Je bent verantwoordelijk voor verschillende controleposten, waardoor je breed wordt opgeleid en veel auditbrede kennis hebt. Ook niet verkeerd: je zit echt aan tafel met de uiteindelijke beslissingsbevoegden bij je klanten.

Nationale Markt & Learning & Development

Persoonlijke ontwikkeling, audit quality en teaming staan bij ons voorop. Je ontwikkeling start op de eerste dag, wanneer je alle nieuwe collega’s ontmoet en kennismaakt met alles wat wij jou te bieden hebben. Je gaat met jouw persoonlijke buddy aan de slag. Hij/zij begeleidt je gedurende de eerste maanden en helpt je met het bepalen van je persoonlijke leer- en ontwikkelplan. In de periode daarna ga je direct mee naar de klant, waarbij learning on the job centraal staat. Zo leer je alles over het werk van een accountant. Daarnaast volg je door ons gefaciliteerde cursussen en ga je één dag per week naar school.

Nationale Markt & Informele en collegiale werkomgeving

Wij vinden korte lijntjes en persoonlijk contact (ook met de klant) heel belangrijk. We staan niet voor niets bekend om onze informele sfeer. De deuren van de diverse ruimtes staan letterlijk en figuurlijk open voor iedereen en partners en staff werken vaak samen op één afdeling. Je werkt in kleine teams (2 tot 5 personen), waardoor je een goede band opbouwt met jouw collega's. We houden continu rekening met jouw ervaring en wat je nog moet leren. Daarnaast krijg je alle (digitale) hulpmiddelen die jij nodig vindt om jouw werk tot een goed resultaat te brengen en zorgen we ervoor dat er ook tijd is voor sociale activiteiten. Want om optimaal te presteren, moet je je ook goed kunnen ontspannen.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven