Consulting

Werken mét in plaats van voor klanten.

Wil je meewerken aan complexe projecten op het gebied van strategie, analytics, marketing, human capital, technology en nog veel meer? Dan ben je bij Consulting op de juiste plek. Wij adviseren bijvoorbeeld bij fusies en overnames, grote verandertrajecten en de ontwikkeling van medewerkers, maar we weten ook alles over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op de organisatie.

Consulting & Innovatie

Innovatie is voor ons een belangrijk thema en altijd direct gekoppeld aan de ontwikkelingen in de markt. Wij voorzien de klant van nieuwe ideeën en initiatieven. Er is altijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Persoonlijke initiatieven op dit gebied waarderen we en stimuleren we graag.

Kubernetes, DevSecOps tools, machine learning, big data: bij Deloitte werken we met de nieuwste en beste technologieën.
Lees meer

Consulting & Uitdagend werk

Wij werken samen met de klant aan oplossingen voor zeer complexe, high-impact business uitdagingen. Deze projecten spelen vaak bij bekende en grote multinationals in binnen- en buitenland. Je werkt intensief samen met de klant, maar bent die klant ook altijd een stap voor. Je bent dus proactief en zelfstandig. Daarbij zet je niet alleen je analytische skills, maar ook je soft skills in.

Consulting & Learning & Development

Consulting projecten zijn zeer divers in omvang en context. Elk project vraagt om een aanpak op maat en om een intensieve samenwerking met de klant. Daarvoor heb je de juiste kennis en analytische skills nodig, maar werk je ook continu aan je vaardigheden om het juiste advies aan de klant over te brengen. ‘Training on the job’ is bij ons heel belangrijk. Daarnaast word je intensief getraind in zowel inhoudelijke consultancy vaardigenheden als de benodigde basisvaardigheden, zoals het faciliteren van workshops en interview- en presentatietechnieken.

Consulting & Informele en collegiale werkomgeving

Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een groep jonge, ambitieuze, slimme en gezellige collega's. Onze teams vinden het belangrijk om samen met elkaar én de klant naar een eindresultaat toe te werken. Mensen meenemen, overtuigen en coachen om een bepaalde richting op te gaan. Elkaar uitdagen en jezelf ontwikkelen tot een ervaren en gespecialiseerde consultant. Daarnaast ondernemen we veel sociale activiteiten, van samen sporten tot borrels en uitjes.

Service Areas binnen Consulting

Strategy, Analytics en M&A

Word jij de adviseur waarop onze klanten vertrouwen in deze snel veranderende wereld? Bij Strategy, Analyics en M&A Consulting help je klanten om op een intelligente manier beslissingen te nemen, zodat ze succesvol kunnen zijn in de markt waarin ze opereren.

Customer & Marketing

De menselijke ervaring naar een hoger niveau tillen. Dat is de kern van wat we bij Customer & Market Consulting binnen Deloitte doen. We hebben unieke kwaliteiten als het gaat om creatief denken, ontwerpen, publiciteit en branding, strategie, platforms en oplossingen. Jij ook?

Business Operations

Of je hart nu ligt bij functionele of technische bekwaamheden, bij Business Operations Consulting binnen Deloitte gebruik je de nieuwste technologieën om klanten te ondersteunen bij de transformatie van hun technologieplatforms en bedrijfsvoering.

Human Capital

Wil jij organisaties ondersteunen bij het ontwerpen van de toekomst van werk? Van HR-transformatie en talentstrategie tot en met verandermanagement en program leadership. Dan is Human Capital jouw plek.

Enterprise Technology & Performance

Wil je samenwerken met C-level executives om oplossingen te bedenken die het hoogst mogelijke rendement opleveren? Bij Deloitte Enterprise Technology & Performance Consulting transformeren de digitale onderneming met innovatieve en kerntechnologieën, die tastbare en duurzame voordelen bieden.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven