Consulting

Werken mét in plaats van voor klanten.

Wil je meewerken aan complexe projecten op het gebied van Human Capital, Technology of Strategy & Operations? Dan ben je bij Consulting op de juiste plek. Wij adviseren bijvoorbeeld bij fusies en overnames, grote verandertrajecten en de ontwikkeling van medewerkers, maar we weten ook alles over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op de organisatie.

Consulting & Innovatie

Innovatie is voor ons een belangrijk thema en altijd direct gekoppeld aan de ontwikkelingen in de markt. Wij voorzien de klant van nieuwe ideeën en initiatieven. Er is altijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Persoonlijke initiatieven op dit gebied waarderen we en stimuleren we graag.

Consulting & Uitdagend werk

Wij werken samen met de klant aan oplossingen voor zeer complexe, high-impact business uitdagingen. Deze projecten spelen vaak bij bekende en grote multinationals in binnen- en buitenland. Je werkt intensief samen met de klant, maar bent die klant ook altijd een stap voor. Je bent dus proactief en zelfstandig. Daarbij zet je niet alleen je analytische skills, maar ook je soft skills in.

'Ik werk binnen Deloitte samen met steengoede collega’s waaronder innovators, data scientists, engineers, creatieven en cyber securityspecialisten. In de toekomst zullen we ook door onze internationale samenwerkingen behoorlijk in kracht toenemen.'
Lees verder

Consulting & Learning & Development

Consulting projecten zijn zeer divers in omvang en context. Elk project vraagt om een aanpak op maat en om een intensieve samenwerking met de klant. Daarvoor heb je de juiste kennis en analytische skills nodig, maar werk je ook continu aan je vaardigheden om het juiste advies aan de klant over te brengen. ‘Training on the job’ is bij ons heel belangrijk. Daarnaast word je intensief getraind in zowel inhoudelijke consultancy vaardigenheden als de benodigde basisvaardigheden, zoals het faciliteren van workshops en interview- en presentatietechnieken.

Consulting & Informele en collegiale werkomgeving

Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een groep jonge, ambitieuze, slimme en gezellige collega's. Onze teams vinden het belangrijk om samen met elkaar én de klant naar een eindresultaat toe te werken. Mensen meenemen, overtuigen en coachen om een bepaalde richting op te gaan. Elkaar uitdagen en jezelf ontwikkelen tot een ervaren en gespecialiseerde consultant. Daarnaast ondernemen we veel sociale activiteiten, van samen sporten tot borrels en uitjes.

Service Areas binnen Consulting

Human Capital

Deloitte professionals zijn meer dan HR-consultants. Zij zijn breed georiënteerde business consultants, gespecialiseerd in het integreren van people issues en business strategie.

Strategy & Operations

Hier moet je zijn voor advies over strategische vraagstukken, zowel voor externe als interne doelen. Van 'market entry strategies' tot fusies en overnames en het adviseren van CFO’s en financiële functies. Maar ook organisatieontwerp en reorganisatiestrategieën. Binnen Strategy & Operations werk je voor grote internationale en nationale organisaties in verschillende markten, variërend van Financial Services, Manufacturing en Consumer Business tot Overheid.

Technology

Het team van Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van business-, informatie- maar ook standaardapplicaties zoals SAP of Oracle, technische architecturen, enterprise content management, business intelligence, big data management, internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling. Overkoepelend doen wij programma management, enterprise portfolio management en richten wij independent en intelligent project management offices in.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
Naar boven