Consulting

Business Operations

Of je hart nu ligt bij functionele of technische bekwaamheden, je gaat de nieuwste technologieën gebruiken om klanten te ondersteunen bij de transformatie van hun technologieplatforms en bedrijfsvoering. Je werkt samen met een aantal van de grootste organisaties van de wereld, je ondersteunt COO’s, CFO’s en CIO’s en hun teams bij het realiseren van hun ambities – van het verbeteren van hun financiële prestaties tot het verhogen van de ‘speed to market’ en leveren van continue innovatie.

Business Operations & Innovatie

Het leveren van continue innovatie is onze belangrijkste pijler. Je werkt met geavanceerde en nieuwe technologieën die de technologische omgeving en de manier van werken van onze klanten fundamenteel verandert. Daarom is het super belangrijk dat je altijd up-to-date bent over innovatie en technologie trends.

Business Operations & Uitdagend werk

In korte tijd werk jevoor veel verschillende klanten. Dit betekent dat je flexibel en agile moet zijn en snel moet willen leren. We helpen C-level executives en senior management met alles wat ze zelf niet kunnen doen, omdat ze een tekort aan capaciteit of tijd hebben. Vanaf dag 1 wordt  je uitgedaagd om excellent werk te leveren.

Impact maken betekent voor mij een verschil maken.

Business Operations & Learning en development

De basistraining op competenties is erg goed. Je leert jezelf meteen kennen. Naast de competentie trainingen is er een groot aanbod aan vakspecifieke trainingen. Je bepaalt zelf welke trainingen je volgt maar wordt erg gestimuleerd om veel bij te blijven leren. Hier is zeker ruimte voor te maken in je agenda. Het is tenslotte jouw kennis die we inzetten bij klanten, dus moet deze altijd up-to-date zijn.

Business Operations & Informele en collegiale werkomgeving

Onze klanten variëren van grote multinationals tot Nederlandse midden- en kleinbedrijven. We werken voor de sectoren private, public en financial services. Vanuit kleine teams (1-5 mensen), maar ook in grote projecten met teams van meer dan 10 collega’s. Dit brengt een heel andere werkdynamiek met zich mee. Maar of je nu in een klein of een groot team werkt, de sfeer is altijd informeel, toegankelijk en lekker nuchter. We helpen elkaar en maken ook tijd voor sociale activiteiten, van samen sporten tot borrels.

Offerings binnen Business Operations

Operations Transformation

Je gebruikt jouw sectorspecifieke kennis van zowel gevestigde als opkomende markten om oplossingen te adviseren, ontwerpen en implementeren. Hiermee transformeer je de kernactiviteiten van onze klanten. Operations Transformation bestaat uit twee teams:

Business Model Transformation
Als consultant Business Model Transformation help je klanten nieuwe groeikansen te realiseren, minder kosten te maken, efficiënter te werken en te anticiperen op veranderende eisen van klanten. Wij bieden expertise op een groot aantal gebieden (transformatie van bedrijfsmodellen, strategische kostentransformatie en vastgoed- en locatiestrategie). Daarmee ondersteun je klanten bij het bepalen en uitvoeren van hun strategie binnen de bedrijfsvoering. Je gaat werken binnen een team dat een drastische verbetering van de bedrijfsprestaties voor ogen heeft. Business Model Transformation biedt op maat gemaakte oplossingen, van strategie tot en met implementatie. Alle technologische mogelijkheden worden hierbij ten volle benut. Ondernemingen krijgen ondersteuning bij het omarmen van moderne technologieën die hen in staat stelt te floreren in de digitale wereld van vandaag.

Business Process Transformation
Wil jij klanten ondersteunen bij het vormen van hun toekomstige bedrijfsprocessen? Als consultant Business Process Transformation bied je klanten ondersteuning bij het (opnieuw) ontwerpen, transformeren en efficiënt maken van hun essentiële bedrijfsprocessen. Je ontwerpt de strategie voor de bedrijfsprocessen en helpt klanten deze in de praktijk te brengen en hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Je levert hiermee onmiddellijk toegevoegde waarde voor de klanten van onze klanten. Je bent gericht op processen en combineert dit met kennis van de modernste technologieën, zoals robotica en cognitieve technologie. Je gebruikt innovatieve en data-gedreven tools en technieken voor prestatieanalyse en identificatie van verbeterinitiatieven. Dit alles doe je bij de meest fantastische bedrijven binnen zeer uiteenlopende sectoren.

Alle Operations Transformation vacatures

Systems Engineering

Ontwikkel jouw vaardigheden door te werken met de meest innovatieve technologieën die er maar zijn. Of dat nou is met op maat gemaakte systemen, low-code platformen, platformintegratie, of applicatiemodernisering, je werkt Deloitte-breed samen om oplossingen te bedenken die echt impact hebben op de essentiële bedrijfsvoering van klanten.

Alle Systems Engineering vacatures

Cloud Engineering

Gebruik jouw deskundigheid om de meest boeiende en vooruitstrevende ondernemingen te laten profiteren van de transformationele mogelijkheden van Cloud. Je ondersteunt klanten bij hun end-to-end reis in het toepassen van IoT en de overgang van On‑Premise naar de Cloud. Het stelt ze in staat de kansen op het verbeteren van de bedrijfsvoering te grijpen en de best mogelijke concurrentiepositie te bereiken.

Alle Cloud Engineering vacatures

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven