Consulting

Customer & Marketing

De menselijke ervaring naar een hoger niveau tillen. Dat is de kern van wat we doen voor onze collega's en de prestaties die we onze klanten bieden. We hebben unieke kwaliteiten als het gaat om creatief denken, ontwerpen, publiciteit en branding, strategie, platforms en oplossingen. Samen bieden we volledig geïntegreerde, baanbrekende oplossingen voor klanten, van CEO’s tot Chief Digital Officers. Word jij onderdeel van een gezamenlijke en snelgroeiende portfolio? Ongeacht bij welk van onze wereldwijd erkende sub-brands of talentvolle teams je terechtkomt.

Customer & Marketing & Innovatie

We vinden innovatie enorm belangrijk en lopen graag voorop. Steeds meer C-level executives kiezen voor Deloitte vanwege onze kennis op het gebied van customer strategy, marketing, en de digital customer. Binnen Customer & Marketing kunnen we dus nooit een stap achter blijven en hechten we veel waarde aan de laatste ontwikkelingen en trends. We vinden het uitermate belangrijk dat iedereen die ontwikkelingen en trends meekrijgt zodat je deze kan delen met klanten.

Customer & Marketing & Uitdagend werk

Doordat je voortdurend bij nieuwe klanten over de vloer komt en aan andere opdrachten werkt, moet je snel kunnen schakelen. Dat maakt werken bij ons uitdagend. Natuurlijk kun je altijd rekenen op goede begeleiding van ervaren managers. Je wordt direct in het diepe gegooid, maar krijgt wel genoeg steun om te blijven drijven.

Customer & Marketing & Learning en development

De basistraining op competenties is erg goed. Je leert jezelf meteen kennen. Naast de competentie trainingen is er een groot aanbod aan vakspecifieke trainingen. Je bepaalt zelf welke trainingen je volgt maar wordt erg gestimuleerd om veel bij te blijven leren. Hier is zeker ruimte voor te maken in je agenda. Het is tenslotte jouw kennis die we inzetten bij klanten, dus moet deze altijd up-to-date zijn.

Als je de wereld wilt verbeteren, moet je samenwerken.
Lees meer

Customer & Marketing & Informele en collegiale werkomgeving

Je werkt nauw samen met je collega's en leert veel van elkaar, maar er is ook genoeg ruimte om sociale activiteiten te ondernemen. Van samen sporten tot borrels en uitjes. Onze faciliteiten zijn optimaal, zodat je de focus kunt leggen op je werk en niet wordt afgeleid door bijzaken. Daarnaast staat de deur bij je collega's altijd voor je open – voor vakgerichte vragen, maar ook voor gezelligheid.

Offerings binnen Customer & Marketing

Customer Strategy & Applied Design

Ontdek en ontwerp groeistrategieën voor klanten en innovatieportfolio’s. Customer Strategy is onderdeel van Monitor Deloitte en Applied Design is onderdeel van Deloitte Digital.

Alle vacatures bij Customer Strategy & Applied Design

Advertising, Marketing & Commerce (Deloitte Digital)

Hoe neem je onze klanten actief mee in hun eigen klantreis? Word onderdeel van een team dat op briljante wijze oplossingen bedenkt en uitvoert. Samen met strategen, creatieve mensen en ‘platform engineers’, creëren wij digitale marketing en e-commercecapaciteit voor onze klanten, waarmee zij de beste klantervaring kunnen bieden.

Alle vacatures bij Advertising, Marketing & Commerce

Digital Customer (Deloitte Digital)

Een goede verkoop- en dienstverleningservaring, capaciteit en architectuur zijn essentieel. Breng klantstrategieën tot leven, gebruikmakend van een breed scala aan digitale technologieën zoals Salesforce, Mulesoft, ServiceNow en Apple.

Alle vacatures bij Digital Customer

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
DOT
-
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven