Consulting

Enterprise Technology & Performance

Bij Enterprise Technology & Performance maak je deel uit van een divers team, dat zichzelf uitdaagt om eenvoudige oplossingen aan te dragen voor complexe problemen binnen digitale ondernemingen. Samenwerkend met de grootste denkers die er zijn, lever je innovatieve en technologische oplossingen op het gebied van financiën, supply chain en technologie. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met onderwerpen als strategische articulatie, procesontwerp en het meest effectieve gebruik van technologie.

Enterprise Technology & Performance & Innovatie

Wij vinden innovatie erg belangrijk en lopen graag voorop. Steeds meer C-level executives kiezen voor Deloitte vanwege onze kennis op het gebied van digitale transformatie. We kunnen binnen Enterprise Technology & Performance nooit een stap achter blijven. Daarom is het super belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste trends zodat je deze kunt delen met klanten.

Enterprise Technology & Performance & Uitdagend werk

Doordat je voortdurend bij nieuwe klanten over de vloer komt en aan andere opdrachten werkt, moet je snel kunnen schakelen. Dat maakt werken bij Deloitte uitdagend. We bieden je eigenlijk een intercompany traineeship, waarbij je veel begeleiding krijgt van ervaren managers. Je wordt direct in het diepe gegooid, maar krijgt wel genoeg steun om te blijven drijven.

Ik ben iedere dag écht bedrijven aan het helpen veranderen.

Enterprise Technology & Performance & Learning en development

De basistraining op competenties is erg goed. Je leert jezelf meteen kennen. Naast de competentie trainingen is er een groot aanbod aan vakspecifieke trainingen. Je bepaalt zelf welke trainingen je volgt, maar wordt erg gestimuleerd om veel bij te blijven leren en hier ruimte voor te maken in je agenda. Het is tenslotte jouw kennis die we inzetten bij klanten, dus moet deze altijd up-to-date zijn.

Enterprise Technology & Performance & Informele en collegiale werkomgeving

Je werkt nauw samen met je collega's en leert veel van elkaar, maar er is ook genoeg ruimte om sociale activiteiten te ondernemen. Van samen sporten tot borrels en uitjes. Onze faciliteiten zijn optimaal, zodat je de focus kunt leggen op je werk en niet wordt afgeleid door bijzaken. Daarnaast staat de deur bij je collega's altijd voor je open – voor vakgerichte vragen, maar ook voor gezelligheid.

Finance & Performance

Voorbij zijn de dagen waarop finance alleen maar de cijfers in de gaten hield. Het wordt steeds belangrijker en finance moet nog meer betrokken zijn bij de onderneming, gebruikmakend van de nieuwste technologieën om verandering aan te jagen. Als marktleider heeft onze finance-praktijk het palet aan mogelijkheden dat organisaties kan helpen de finance-functie van de toekomst te worden. Finance & Performance bestaat uit de volgende teams.

Operational Finance
Ondernemingen in alle sectoren evolueren en moeten minder tijd besteden aan administratieve processen. Wij versnellen de ontwikkeling van finance. Om dit te bereiken help je de essentiële finance‑processen op te zetten, te optimaliseren en te digitaliseren. Het gebruik van de nieuwste technologieën en ERP‑oplossingen, stelt ondernemingen in staat zich meer op (real-time) data te richten, efficiënt te rapporteren en besluiten te nemen.

Business Finance
Ons Business Finance team stelt ondernemingen in staat strategie te vertalen naar uitvoering, door middel van ‘predictive planning’ en ‘forecasting’. Krijg toekomstgerichte inzichten via het gebruik van finance analytics en ondersteun ondernemingen met digitale rapporten. Creëer de juiste voorwaarden voor ondernemingen om snel hoogwaardige besluiten te kunnen nemen, gebaseerd op data.

Enterprise & Strategy
Trapsgewijze verandering is mogelijk niet genoeg wanneer de inzet hoog is. Misschien is het nodig de koers te wijzigen. Of het nu gaat om regelgevende wijzigingen, een crisis, beursgang, of een andere grote verschuiving. Deloitte helpt strategieën te implementeren en deze te vertalen in toekomstbestendige bedrijfsmodellen voor Finance- en GBS‑organisaties. Altijd met bedrijfsresultaten in het achterhoofd.

Alle Finance & Performance vacatures

Supply Chain & Network Operations

Grenzen vervagen, regelgeving verandert constant en nieuwe producten worden sneller dan ooit gelanceerd. De supply chain is hierin een kritieke succesfactor. Je gaat onze marktleidende klanten ondersteunen bij het omzetten van hun waardeketens. Deze moeten een concurrerend onderscheid maken in de markt. Je doet dit door ontwrichtende strategieën en capaciteiten van wereldklasse voor hun toeleveringsnetwerk te ontwerpen en toe te passen.

Alle Supply Chain & Network Operations

Technology Strategy & Transformation

De markt ondergaat een ongekende ontwrichting. Organisaties reageren op ontwikkelingen die de technologie binnen ondernemingen drastisch wijzigen. Bij Technology Strategy & Transformation bevinden wij ons echt in het oog van de storm. We werken samen met Senior Business en Technology Executives en helpen ze deze reis met succes te doorlopen en hun technology-functies en -architectuur te transformeren. We hebben diepgaande kennis van het ontwerpen en implementeren van transformatieprogramma’s waarbij zakelijke en technologische factoren een rol spelen. Zo stellen we onze klanten in de gelegenheid continu te innoveren, met een focus op de bedrijfsresultaten.

Technology Strategy & Transformation bestaat uit de volgende teams:

Enterprise Architecture
Als consultant ‘Enterprise Architecture’ ga je multinationals ondersteunen bij:

  • Het beoordelen van hun huidige en toekomstige architectuur, en het ontwerpen van de roadmap om tot die de toekomstige architectuur te komen;
  • Inhoudelijke begeleiding van complexe technologietransformaties zoals post-merger integratie, cloud, agile en digital;
  • Het toepassen van jouw kennis en ervaring in ontwrichtende technologieën zoals cloud, ecosystems, IoT en DevOps;
  • Het bepalen van datastrategieën en het ontwerpen van data-architectuur en data‑governance als essentiële factor in de toegevoegde waarde van ontwrichtende technologieën, om nieuwe en betere dienstverlening voor klanten te bereiken;
  • Het ontwerpen van procesautomatisering en -orkestratie om efficiënte digitale bedrijfstransformaies te faciliteren.

IT Strategy
De IT Strategy-groep binnen Deloitte houdt zich onder meer bezig met de volgende werkvelden:

  • IT Strategy: het uitvoeren van strategische IT-studies;
  • IT Value Delivery: het adviseren over IT operating models en de ideale balans tussen supply costs, performance en risico’s;
  • IT Governance: het adviseren over IT-regievraagstukken;
  • IT M&A Advisory: het begeleiden van organisaties bij fusies en overnames en het uitvoeren van due diligences.

Onze adviezen geven we zowel aan Chief Executive Officers als Chief Information Officers. Regelmatig vormt zo’n advies het startpunt voor IT transformaties, die vaak met andere expertise teams gezamenlijk worden uitgevoerd.

Alle Technology Strategy & Transformation vacatures

SAP

Onze SAP solutions-praktijk heeft vele prijzen gewonnen. Het vormt onderdeel van het wereldwijde Deloitte SAP-netwerk, met een centrale rol in het EMEA-gebied. We werken met klanten die hun capaciteit willen verbeteren om te kunnen reageren op de digitale wereld en schaalbaarheid toe te kunnen passen, prestatieblokkades weg te nemen, innovatie mogelijk te maken, en kernsystemen te moderniseren en hun ondernemingen via de digitale oplossingen van SAP opnieuw in te richten. De applicaties zijn onder andere SAP S/4HANA en Cloud (C/4HANA, Ariba, IBP, EWM, Analytics, Central Finance, MDG en SAP S/4HANA Public Cloud).

Alle SAP vacatures

Oracle

Als de eerste Global Cloud Elite Partner van Oracle, staat Deloitte vooraan bij het leveren van baanbrekende Oracle Cloud Technology. We richten ons op ‘Finance’ en ‘Supply Chain’ en werken samen met klanten om een toekomstige, digitale onderneming te bedenken, op te leveren en te exploiteren, met Oracle als kern.

Word lid van een team met diepgaande mogelijkheden ten aanzien van proces-, technologie- en ondernemingsarchitectuur. Het team combineert dit met een grondig inzicht in hoe digitale technologieën als machine learning en robotisering de bedrijfswaarde kunnen verhogen en de digitale ruggengraat van een onderneming kunnen transformeren. We hebben wereldwijd de grootste implementatie van ERP Cloud opgeleverd en daar blijft het niet bij. Kom bij ons team en ga een rol spelen in het leveren van Oracle-gestuurde bedrijfstransformatie.

Alle Oracle vacatures

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven