Consulting

Human Capital

Wil je meer zijn dan alleen HR-consultant? Wil je een breed georiënteerde business consultant worden, gespecialiseerd in het integreren van people issues en business strategie? Dan is Human Capital jouw plek. Wij adviseren over organisational design, bijvoorbeeld bij fusies en overnames, en begeleiden grote verandertrajecten. En we helpen onze klanten op het gebied van compensation & benefits, HR IT, HR Cloud en de ontwikkeling van hun personeel.

  • Deloitte Consulting - Human Capital

Human Capital & Innovatie

Innovatie is voor ons een belangrijk thema. Elk jaar stellen onze collega’s van de internationale organisatie van Deloitte het Human Capital trends rapport op. Hierin worden de belangrijkste Human Capital trends en innovaties onderzocht, die wij vervolgens vertalen in concrete vraagstukken en adviezen voor onze klanten. Zelf innoveren we ook. Innovatie is voor ons altijd direct gekoppeld aan de ontwikkelingen in de markt, waarmee we onze klanten voorzien van nieuwe ideeën en initiatieven. Er is altijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Persoonlijke initiatieven op dit gebied waarderen en stimuleren we graag.

Human Capital & Uitdagend werk

We werken samen met onze klanten aan oplossingen voor zeer complexe, high-impact, mens-gerelateerde business uitdagingen. Deze projecten spelen vaak bij bekende en grote multinationals in binnen- en buitenland. Als Human Capital professional werk je intensief samen met de klant, maar ben je die klant ook altijd een stap voor. Je bent proactief en zelfstandig. Daarbij zet je, naast je analytische skills, je soft skills in om iets voor elkaar te krijgen.

'Ik werk binnen Deloitte samen met steengoede collega’s waaronder innovators, data scientists, engineers, creatieven en cyber securityspecialisten. In de toekomst zullen we ook door onze internationale samenwerkingen behoorlijk in kracht toenemen.'
Lees verder

Human Capital & Informele en collegiale werkomgeving

Werken bij ons betekent dat je onderdeel bent van een groep jonge, ambitieuze, slimme en gezellige collega's. Je werkt samen met je collega’s en de klant naar een eindresultaat toe. Je neemt mensen mee, overtuigt en coacht om een bepaalde richting op te gaan. Je krijgt ruimte om elkaar uit te dagen en door te groeien tot een ervaren en gespecialiseerde consultant. Daarnaast zorgen we dat er tijd is voor sociale activiteiten, want om optimaal te presteren, moet je je ook kunnen ontspannen.

Human Capital & Learning & Development

Human Capital projecten zijn zeer divers in omvang en context. Elk project vraagt om een aanpak op maat en om een intensieve samenwerking met de klant. Daarvoor heb je de juiste kennis en analytische skills nodig, maar werk je ook continu aan je vaardigheden om het juiste advies aan de klant over te brengen. Binnen Human Capital is er ruimte om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen en daarin zowel nationale als internationale trainingen te volgen. Zo kun je je specialiseren in specifieke onderwerpen en deze inzichten bij de klant gebruiken. Daarnaast word je intensief getraind in de benodigde basisvaardigheden, zoals het faciliteren van workshops en interview- en presentatietechnieken.

HR Transformation

“Now, more than ever before, it feels as though everything in the world or talent is changing.”

Josh Bersin, Principal & Founder Bersin by Deloitte

Een goede visie op Human Resource Transformation maakt dat organisaties efficiënter en effectiever presteren. Om als bedrijf effectief te kunnen functioneren, moet HR haar streven naar verbetering en vooruitgang aan laten sluiten bij de algehele bedrijfsstrategie. De professionals van HR Transformation (HR T) ondersteunen klanten bij het ontwikkelen en implementeren van HR strategieën en plannen die zowel visionair als uitvoerbaar zijn. Projecten waar onze HR Transformation professionals klanten bij adviseren zijn het inzichtelijk maken van de efficiëntie en effectiviteit van de HR organisatie en het ontwikkelen van de roadmap voor verandering, het ontwerpen en implementeren van High Impact HR Operating Modellen, met daaraan gelieerd alle keuzes met betrekking tot HR Business Partners, Communities of Expertise, Shared services, Outsourcing, Proces standaardisatie en de ondersteunende technologieën, het helpen van bedrijven met het definiëren en uitvoeren van hun talent en personeel strategieën om hun bedrijfsdoelen te behalen. Ook ondersteunen ze klanten om voorspellende data modellen (bijvoorbeeld strategische personeelsplanning, ontwikkeling en behoud van talent, recruitment) op te stellen en te interpreteren.

Bekijk alle HR Transformation vacatures

HCM Cloud

Organisaties worden uitgedaagd om op wereldwijd niveau talent, performance en vaardigheden op een effectieve en consistente wijze te managen. Technologie is een belangrijk instrument om een HR-organisatie optimaal te laten functioneren. Deloitte is marktleider op het gebied van HR SaaS (Software as a Service) oplossingen die worden ingezet ter ondersteuning van wereldwijze HR Business processen. De afdeling HCM Cloud richt zich op het transformeren naar een geïntegreerde Human Capital Management oplossing, ontworpen voor organisaties van vandaag en morgen, waarbij rekening wordt gehouden met nieuwe manieren van werken. De professionals van HCM Cloud richten zich op deze transformaties met behulp van Workday, SuccessFactors en Oracle, de meest innovatieve HR-systeemoplossingen.

Bekijk alle HCM Cloud vacatures

Organization Design

Organisatie ontwerp is het proces waarbij een organisatie de meeste effectieve manier bepaalt om haar organisatiestrategie uit te laten voeren door haar medewerkers. De huidige structuur van een organisatie is vaak achterhaald, doordat organisaties met veel ontwikkelingen te maken krijgen. Daardoor is er geen optimale afstemming tussen ambities en structuur. De professionals van Organization Design (OD) ondersteunen hun klanten in het vaststellen van de juiste structuur van een organisatie en vertalen dit in een gedetailleerd ontwerp, inclusief de optimale capaciteit, span of control, coördinatiemechanismen, taken, rollen en verantwoordelijkheden en overlegvormen. Typisch projecten waar onze Organization Design professionals klanten bij adviseren zijn organisatie (her)structureringen bij (grootschalige) reorganisaties, ontwikkeling van een nieuw organisatiemodel op basis van een nieuwe strategische inrichting, herinrichting van de top- of bestuurlijke structuur en fusies en overnames (integratie of carve-out). Deze projecten gaan vaak samen met een stuk verander- en projectmanagement.

Bekijk alle Organization Design vacatures

Learning Solutions

Professionals van Learning Solutions helpen organisaties bij het verbeteren en optimaliseren van de Human Resource Development (HRD) of Learning & Development (L&D) functie en bieden concrete oplossingen bij organisatorische leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Projecten waar de professionals van learning solutions zich mee bezig houden zijn bijvoorbeeld het laten aansluiten van de Learning strategie op de bedrijfsstrategie, het bepalen en ontwerpen van het L&D dienstverleningsmodel, het optimaliseren van Learning processen en technologie, het analyseren van het Learning aanbod (curricula) en het ontwerpen en ontwikkelen van specifieke programma’s.

Bekijk alle Learning Solutions vacatures

Change Management

Organisaties staan continue onder druk om te veranderen en zich aan de te passen om te voldoen aan de eisen en wensen van de markt, regelgeving, werknemers en andere stakeholders. Een goede veranderaanpak met een heldere visie is essentieel voor organisaties om succesvol te kunnen veranderen. De professionals van Change Management begeleiden en ondersteunen klanten bij het ontwikkelen en implementeren van (grootschalige, internationale) transformaties. Binnen de diensten die zij leveren en de transformaties die zij begeleiden staat het menselijk kapitaal van organisaties altijd centraal. De professionals bij Change Management geven bijvoorbeeld advies over een implementatie van een nieuw proces of IT systeem, begeleiden de menskant van fusies, ontwikkelen en ondersteunen veranderstrategieën en geven vorm aan de bijbehorende communicatie en veranderaanpak.

Bekijk alle Change Management vacatures

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte job alert
Naar boven