Consulting

Strategy, Analytics en M&A

Concurrenten doemen op, regelgevers eisen sneller inzicht, klanten willen een meer gepersonaliseerde ervaring, en de hoeveelheid data verdubbelt elke twee jaar. Word jij de adviseur waarop onze klanten vertrouwen in deze snel veranderende wereld? Je helpt klanten om op een intelligente manier beslissingen te nemen, zodat ze succesvol kunnen zijn in de markt waarin ze opereren. Je werkt op bestuursniveau samen met klanten om data-gedreven programma’s te ontwerpen, die hun organisaties transformeren. De technologie waarmee je werkt behoort tot de meest innovatieve.

Strategy, Analytics en M&A & Innovatie

Innovatie is een van onze belangrijkste pijlers. We herijken onze manier van werken continue om de waarde voor onze klanten hoog te houden. Zo zijn we actief in het opstarten van initiatieven rondom tooling (in samenwerking met tooling leveranciers en start-ups), analytics (big data en financiële analyses) en het voeren van rondetafelgesprekken. We houden van creatieve geesten die out-of-the-box durven denken.

We dromen niet over de toekomst, we staan er elke dag mee op en werken eraan.
Lees meer

Strategy, Analytics en M&A & Uitdagend werk

Werken binnen Strategy, Analytics en M&A betekent dat je advies levert, data analyseert of een implementatie begeleidt voor de hogere managementlagen van vooraanstaande bedrijven. Taken die bedrijven niet zelf kunnen uitvoeren, pakken wij op. Jij werkt op bestuursniveau samen met klanten om met de meest innovatieve technologieën data-gedreven programma’s te ontwerpen die de business transformeert. We bieden je uitdagende en complexe projecten die impact leveren op de organisatie in zijn totaliteit. Dit betekent dat je verantwoordelijkheid draagt. Uiteraard zijn wij er altijd om je te begeleiden.

Strategy, Analytics en M&A & Learning en development

Projecten variëren in omvang en inhoud. Elk project vraagt om een andere aanpak en om een intensieve samenwerking met de klant. Daarvoor heb je natuurlijk de juiste kennis en analytische skills nodig, dus werk je continu aan je vaardigheden om het juiste advies aan de klant over te kunnen brengen. Deloitte biedt volop ruimte om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. We hebben een uitgebreid leeraanbod met zowel nationale als internationale trainingen. Training on the job is het belangrijkst, maar je krijgt ook trainingen via live sessies, e-learnings en 'move-on-up' programma’s.

Strategy, Analytics and M&A en Informele en collegiale werkomgeving

Onze klanten variëren van grote multinationals tot Nederlandse midden- en kleinbedrijven. We werken voor de sectoren private, public en financial services. Vanuit kleine teams (1-5 mensen), maar ook in grote projecten met teams van meer dan 10 collega’s. Dat brengt een heel andere werkdynamiek met zich mee. Maar of je nu in een klein of een groot team werkt, de sfeer is altijd informeel, toegankelijk en lekker nuchter. We helpen elkaar en maken ook tijd voor sociale activiteiten, van samen sporten tot borrelen.

Strategy & Business Design (Monitor Deloitte)

Om succesvol naar de toekomst te kunnen navigeren, moeten organisaties de juiste keuzes maken en uitvoeren: duidelijke, inspirerende keuzes om groei te realiseren in een steeds veranderende wereld. In Deloitte’s Strategy and Business Design offering werk jij als betrouwbare adviseur voor CEOs, Brand Leaders en Chief Strategy Officers van ‘s werelds grootste ondernemingen. We combineren industrie kennis met Monitor Deloitte methodologieën en werken samen met onze klanten om hun belangrijkste strategische beslissingen te maken, waarde te creëren en succesvolle transformaties te realiseren. De offering Strategy & Business Design is onderdeel van Monitor Deloitte.

 

Alle Strategy & Business Design vacatures

Analytics & Cognitive

Binnen creatieve en agile teams help je klanten verborgen inzichten en waarde in hun organisaties te vinden. Je biedt ze ondersteuning bij het moderniseren van hun data- en analyticsomgevingen en het toepassen van next-generation AI en intelligente automatiseringstechnologieën. Deze technologieën worden aangestuurd door de transformationele impact van AI-gestuurde, geautomatiseerde processen en geoptimaliseerd door ‘human-centered design’.

Alle Analytics & Cognitive vacatures

Mergers & Acquisitions

Je adviseert bestuurders over welke strategische beslissingen nodig zijn voor hun niet organische groei, of het rationaliseren van hun portefeuilles. Hiermee heb je een vinger in de pap bij in het oog springende fusies en overnames. Samen met bestuurders en hun teams ga je op zoek naar de meest effectieve wijze om hun aandeelhouderswaarde te realiseren en te verhogen. In een dynamische en intensieve omgeving werk je samen met de beste experts binnen onze functions en industries, waarbij je de volledige M&A-cyclus bestrijkt, van strategie tot aan post-merger integratie en transformatie. Mergers & Acquisitions is onderdeel van Monitor Deloitte.

Alle Mergers & Acquisitions vacatures

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven