De transactie experts.

Financial Advisory

Zoek je een dynamische functie als finance professional of vastgoedconsultant en wil je jezelf snel verder ontwikkelen? Dan ben je bij Deloitte Financial Advisory (FA) aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Corporate Finance (advisering bij mergers & acquisitions, management buy-outs en financierings- en investeringstrajecten), Pension Advisory (employee benefits), Transaction Services (financial due diligence, maar bijvoorbeeld ook carve outs en restructuring) en Real Estate Advisory (vastgoed).

Financial Advisory & Innovatie

Werken bij ons betekent werken voor uiteenlopende klanten zoals grote beursgenoteerde ondernemingen, private equity investeerders en (semi-)overheidsinstellingen. Dat vraagt om een innovatieve aanpak. We anticiperen op de continue ontwikkelingen in de markt door trends te signaleren en bijvoorbeeld nieuwe proposities te ontwikkelen. Denk hierbij aan exposure richting innovatieve markten en/of snelgroeiende innovatie start-ups, maar ook aan het snel onderzoeken van grote databestanden met financiële gegevens.

"Soms hebben kleine bevindingen van ons team een grote impact op onze klanten."
Lees verder

Financial Advisory & Uitdagend werk

Vanaf het moment dat je bij ons aan de slag gaat, heb je contact met de klant. Je bent al snel een volwaardige sparring partner voor je klant en jouw werk heeft veel impact op deals. Met jouw commerciële drive en specialistische kennis weet je precies wat onze klanten nodig hebben. De werkzaamheden bieden veel uitdaging en dynamiek, bijvoorbeeld doordat je in multidisciplinaire teams samenwerkt met professionals van onder meer Deloitte Tax & Legal en Consulting. Maar ook door de grensoverschrijdende transacties samen met professionals binnen het internationale Deloitte netwerk.

Financial Advisory & Learning & Development

Werken bij ons is life long learning. Je krijgt veel ruimte voor ontwikkeling, zowel op de inhoud als op competenties. Want hoe meer je weet, hoe groter jouw waarde voor je klant. Je kunt meedoen aan summercourses en learning bootcamps, maar traint ook je soft skills. Samen met je counselor stel je een tailormade carrièreplan op. Zo kun je je sterk doorontwikkelen tot expert.

Als je na een paar nachten doorwerken die deal op de voorpagina van het FD ziet staan, geeft dat enorme voldoening.

Financial Advisory & Informele en collegiale werkomgeving

Eigen initiatief en assertiviteit kunnen wij wel waarderen. Daarnaast helpen we elkaar. Onze partners brengen hun kennis graag over op starters. Dit zie je terug in onze open en informele werksfeer. Ook de work-life balance vinden we belangrijk. Om optimaal te kunnen presteren, moet je je nu eenmaal ook goed kunnen ontspannen. Er is daarom ook tijd voor borrels en andere activiteiten. Bij ons worden collega’s vrienden.

Service Areas binnen Financial Advisory

Mergers & Acquisitions

Het integreren van bedrijven middels fusies & overnames of het afsplitsen middels separatie of desinvestering is een van de meest complexe business activiteiten die een organisatie mee kan maken. Deloitte is een professional services firm die bedrijven – zowel strategische partijen (bijvoorbeeld grote beursgenoteerde Nederlandse bedrijven) als private equity partijen (investeringsmaatschappijen) – adviseert over de gehele M&A deal life cycle. Van het bedenken van een strategie tot het selecteren van de juiste (ver-)kopers. Van een grondig due diligence onderzoek tot het daadwerkelijk sluiten van de deal. Of het nu gaat om een transactie, integratie of separatie, het doel is om waarde te creëren voor de klant. Van begin tot eind werken er diverse teams op de opdracht. Werken bij een van deze teams? Lees verder!

Real Estate & Partnerships

Wil jij vanaf je eerste werkdag voor aansprekende klanten in de vastgoedwereld werken? Deloitte Real Estate & Partnerships is gericht op onder andere investeerders, banken, projectontwikkelaars, (semi) overheden, zorgpartijen en woningcorporaties.

Benefits & Pension Advisory

Passie voor financials, risico’s en strategie? Haal je energie uit het verbinden van Finance en HR? Wil je je kennis en ervaring breder inzetten dan voor alleen pensioen? Dan ben je helemaal op je plek bij Benefits & Pension Advisory, dé adviseur op het gebied van employee benefits en pensioenen. Als één van de 40 jonge adviseurs binnen het Benefits & Pension Advisory team adviseer je middelgrote en grote ondernemingen over employee benefits en pensioenen op een zestal gebieden. Lees verder!

Forensic & Financial Crime

Bij Forensic & Financial Crime beschermen we het merk en de reputatie van onze klanten en helpen we ze een 'Misconduct Resilient Organisation' te worden. We ondersteunen onze klanten om snel en vol vertrouwen te reageren op een crisis, onderzoek of geschil. Daarnaast leveren we ook proactief advies op het gebied van fraude, corruptie en andere zakelijke financiële risico's om zo elk risico van toekomstige problemen te verminderen.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte jobmail
Naar boven